Hyppää sisältöön

Palvele osaamisellasi 
– koe erityistehtävät

Hyödynnä erityistaitojasi varusmiespalveluksessa! Puolustusvoimat kouluttaa erityisosaajia omaa alaansa vastaaviin sodan ajan tehtäviin. Erityistehtävissä pääset hyödyntämään osaamistasi ja hankkimaan arvokasta työkokemusta. 

Hakuun tulevat tehtävät päivittyvät jokaiseen hakuun tälle sivulle viimeistään kaksi viikkoa ennen hakuajan alkamista. Miehistöhaussa on tehtäviä haussa mm. tiedustelu-, tietotekniikka-, tutkimus-, viestintä- ja media- sekä kirkollisella alalla. Täydentävässä johtajahaussa haussa olevien tehtävien alat vaihtelevat enemmän.

Tuleva haku 1/24 miehistölle alkaa 8.-28.1.2024

 


Haussa olevat tehtävät

KATSO TEHTÄVÄT

Erityistehtäviin voi päästä suoravalinnalla tai hakutilaisuuden kautta. Joihinkin tehtäviin kuuluu myös valintakoe.


Kaikki tehtävät

 

Palvelusajat erityistehtävissä

Erityistehtävissä on mahdollista palvella miehistö- ja johtajatehtävissä. Varusmiesjohtajilla palvelusaika on 347 ja miehistöllä 255 vuorokautta.

Palvelusajat eritystehävissä, kuvituskuva


Miten haen?

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa asiointi.puolustusvoimat.fi.
Erityistehtäviin haetaan 6.11-26.11.2023. Hakua varten sinun tulee tunnistautua sähköisesti. Tehtävien kuvauksiin ja vaatimuksiin voit tutustua yllä olevista linkeistä jo ennen haun alkamista.

HAKUSIVULLE

Erityistehtävähaun yhteydessä hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Kysyttävää?

Voit myös lukea lisää hakemisesta ja tehtävistä usein kysytyissä kysymyksissä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi sieltä, voit myös ottaa yhteyttä WhatsAppissaLinkki toiselle sivustolle (p. 0299 570 289).

 
´