Hyppää sisältöön
 

Kainuun prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa tai antavat sotilasvakuutuksensa kolmessa erässä helmikuussa. Tässä tapahtumajulkaisussa on tietoa perjantain 9.2. päivästä Lapinlahdella, jossa ovat mukana Kainuun tykistörykmentin ja Kuopion huoltopataljoonan alokkaat.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

 

Kainuun prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa tai antavat sotilasvakuutuksensa kolmessa erässä helmikuussa. Tässä tapahtumajulkaisussa on tietoa lauantain 10.2. päivästä varuskunnassa, jossa ovat mukana Pohjan pioneeripataljoonan ja Pohjois-Suomen viestipataljoonan alokkaat.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

 

Kainuun prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa tai antavat sotilasvakutuksensa kolmessa erässä helmikuussa. Tässä tapahtumajulkaisussa on tietoa sunnuntain 11.2. päivästä varuskunnassa, jossa ovat mukana Kainuun jääkäripataljoonan alokkaat.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

 

Rannikkoprikaatin 1/24 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään 15.2.2024 Upinniemessä.

Järjestäjä: Rannikkoprikaati

 

Tammikuussa Porin prikaatissa varusmiespalveluksen ja naisten vapaaehtoisen asepalveluksen aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen torstaina 15.2.2024. Tilaisuudet toteutetaan varuskunta-alueilla.

Järjestäjä: Porin prikaati

Suojauskomppanian saapumiserän 1/2024 alokkaat vannovat sotilasvalan ja antavat sotilasvakuutuksen Pirkkalan keskustassa perjantaina 16.2.2024.

Järjestäjä: Satakunnan lennosto

´