Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Intti.fi

 

Varusmiesjohtajien erityistehtävähaku on käynnissä

Loista taidoillasi, puolusta osaamisellasi. Haku käynnissä 9.–30.11.2020.

Hyödynnä erityistaitojasi varusmiespalveluksessa! Puolustusvoimat kouluttaa erityisosaajia omaa alaansa vastaaviin sodan ajan tehtäviin. Erityistehtävissä pääset hyödyntämään osaamistasi ja hankkimaan arvokasta työkokemusta.

Näihin tehtäviin haemme osaajia nyt

Tässä haussa etsimme varusmiesjohtajia oikeudellisen, tietoteknisen, tutkimuksellisen ja viestinnällisen alan tehtäviin. Varusmiesjohtajana erityistehtävissä toimit ryhmänjohtajana ja erityisosaajana, sekä saat työelämässä arvostettua kokemusta!

Katso alla olevista linkeistä avoimet tehtävät!

Oikeudellinen ala

Tietotekniikka-ala

Tutkimusala

Viestintäala

Haun kulku

 

Erityistehtävät aloittain - tutustu nyt ja valmistaudu hakuun

Erityistehtäviin haetaan loppusyksystä ja loppukeväästä varusmiesjohtajia, kun taas alokaskauden aikana miehistön jäseniä. Tutustu kaikkiin tarjolla oleviin tehtäviin tästä.

 

Palvelusajat erityistehtävissä

Erityistehtävissä on mahdollista palvella miehistö- ja johtajatehtävissä. Varusmiesjohtajilla palvelusaika on 347 ja miehistöllä 255 vuorokautta.

Palveluksen jakautuminen. Miehistö: Alokasjakso 6vkoa, palvelus erityistehtävässä 30vkoa, yht 255 vrk. Johtajat: Alokasjakso 6vkoa, palvelus erityistehtävässä 6vkoa, auk 12vkoa / ruk 20-22vkoa, palvelus erityistehtävässä aliupseerit 26vkoa kokelaat 16-18vkoa, yhteensä 347vrk.

 

Miten haen?

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa asiointi.puolustusvoimat.fi. Erityistehtäviin haetaan aliupseeri - tai reserviupseerikurssin aikana 9.–30.11.2020. Hakua varten sinun tulee tunnistautua sähköisesti. Tehtävien kuvauksiin ja vaatimuksiin voit tutustua yllä olevista linkeistä jo ennen haun alkamista.

Hakusivulle

Erityistehtävähaun yhteydessä hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Kysyttävää?

Voit myös lukea lisää hakemisesta ja tehtävistä usein kysytyissä kysymyksissä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi sieltä, voit myös ottaa yhteyttä WhatsAppissa (p. 0299 570 289).