Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Intti.fi

Varusmies käyttää tietokonetta

Tutkimusala

Puolustusvoimien tutkimuslaitoksella sekä Maanpuolustuskorkeakoulun ainelaitoksille etsitään varusmiehiksi tutkimusavustajia, joilla on siviilissä takanaan yliopiston aineopintoja tai valmis yliopistotutkinto soveltuvilta tieteenaloilta. Tehtävät käsittävät erilaisia tutkimus- ja selvitystöitä sotatieteiden aloilla. Jokainen tehtävä räätälöidään erikseen.

Tutkimusavustaja

Puolustusvoimien tutkimuslaitoksella ja Maanpuolustuskorkeakoululla sekä Pääesikunnassa annetaan koulutusta kriisinajan tehtäviin mm. matemaatikoille, kemisteille, fyysikoille, diplomi-insinööreille ja radiotekniikan, laskennallisen tieteen sekä sosiaali- ja käyttäytymistieteiden asiantuntijoille.Työtehtävinä ovat erilaiset tutkimus- ja selvitystyöt mm. operaatioanalyytikkona,luonnontieteen ja tekniikan tutkimuksen parissa (CBRN-suojelu, räjähteet ja analytiikka), elektronisen sodankäynnin tutkijana tai tekoälyn tutkimusavustajana tai tutkijana. Edellytyksenä yliopistotason aineopintoja ko. alalta.

Paikka

Puolustusvoimien tutkimuslaitos, Ylöjärvi, Riihimäki ja Tuusula sekä Maanpuolustuskorkeakoulu ja Merisotakoulu, Helsinki.

Tehtävät