Hyppää sisältöön

Varusmies korjaamassa läppäriä

Tietotekniikka-ala

Tietoteknisen harrastuneisuuden tai alakohtaisten opintojen avulla voit päästä mukaan kehittämään ohjelmistoja Puolustusvoimien käyttöön. Tarjolla on myös järjestelmien ylläpitoa, simulointialan tehtäviä, ohjelmointiprojekteja ja tietoturvan valvomista.

ICT-tukihenkilö

Tehtävä antaa valmiuksia toimia tulevaisuuden tietohallinnon, -turvan ja -tekniikan ammattilaisena yksityisellä ja julkisella sektorilla. Sisältää asiakaspalvelu-, ylläpito- ja kehittämistehtäviä, ja työskentely tapahtuu usean eri tietoturvaluokituksen tietoteknisissä ympäristöissä.

Ohjelmoija

Ohjelmoijana työnkuvaasi kuuluu tiedustelutiimin toimintaa tukevia ohjelmistojen ja järjestelmien suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Johtajana tehtäviisi kuuluvat lisäksi suunnittelun sekä toteuttamisen johtaminen.

Tietojärjestelmäasentaja

Tietoliikennealan ylläpito-, korjaus- ja asennustehtäviä eri joukko-osastoissa vaihtelevissa työkohteissa, itsenäisesti tai pienryhmissä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat valokuitu- ja kuparikaapeliyhteyksien rakentamiset sekä lähiverkkojen suunnittelu- ja rakentamistyöt sekä erilaiset lähituen asennustehtävät.

Virtuaalikoulutustukihenkilö

Hae puolustusvoimien ainoaan PC-pelialan tehtävään. Tehtävä antaa hyvän perustan pelialan osaajaksi siviiliin. Lisäksi PV:n monipuolinen simulaattorikalusto tulee tutuksi. Monipuolisia tehtäviä löytyy verkotus-, ohjelmointi-, kartoitus-, 3D-mallinnus-, VR/XR- aloilta. Muista valita hakiessasi virtuaalikoulutustukihenkilö ja sen alta ohjelmoija tai 3D-mallintaja. Lopullinen tehtäväsi määräytyy osaamisesi mukaan.

 
Kysymyksiä erityistehtävistä?

WhatsApp

Kysymyksiä erityistehtävistä?

Lähetä WhatsApp-viesti 0299 570 289
Kybervarusmies, Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus

Erityistehtäväesittelyt

Kybervarusmies, Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus

Tutustu kybervarusmiehen tehtäviin
Upseerikokelas Miika Silvennoinen kertoo palveluksestaan Tietojärjestelmäasentaja-aliupseerilinjalla

Erityistehtäväesittelyt

Upseerikokelas Miika Silvennoinen kertoo palveluksestaan Tietojärjestelmäasentaja-aliupseerilinjalla

Tietojärjestelmäasentaja-aliupseerina Puolustusvoimissa
´