Hyppää sisältöön

Varusmies korjaamassa läppäriä

Tietotekniikka-ala

Alan tehtäviä on miehistölle (255 pv) sekä johtajille (347 pv).

ICT-tukihenkilö

Tehtävä antaa valmiuksia toimia tulevaisuuden tietohallinnon, -turvan ja -tekniikan ammattilaisena yksityisellä ja julkisella sektorilla. Sisältää asiakaspalvelu-, ylläpito- ja kehittämistehtäviä, ja työskentely tapahtuu usean eri tietoturvaluokituksen tietoteknisissä ympäristöissä.


Järjestelmäasentaja

Järjestelmäasentaja Tehtävässä toimitaan Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen alaisuudessa ja ohjauksessa joukko-osaston järjestelmäasentajana. Tehtävänä on lähitukipalvelujen tuottaminen, mm. lähiverkkojen ylläpito- ja rakennustehtävät, turvatekniikan työt ja ATK-lähituen asennustehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu käyttäjille annettava tekninen tuki, lisälaitteiden ja ohjelmistojen asennukset. Tarkempi työnkuva määritellään oman osaamisesi perusteella.


Ylläpitäjä

Ylläpitäjä (ICT-tukihenkilö) päivittää Puolustusvoimien verkkosivuja, joilla on vuodessa 13 000 000 sivulatausta. Ylläpitäjä osallistuu osaltaan ylläpidon lisäksi myös sivujen jatkokehittämiseen.  Lisäksi ylläpitäjä tekee kyselyjä, tulostaa statistiikkoja, neuvoo sisällöntuottajia ja tarvittaessa kirjoittaa sujuvasti ohjeita. Osaamisen mukaan ylläpitäjä on tehnyt myös pieniä ohjelmistoja.

 
Kysymyksiä erityistehtävistä?

WhatsApp

Kysymyksiä erityistehtävistä?

Lähetä WhatsApp-viesti 0299 570 289
Kybervarusmies, Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus

Erityistehtäväesittelyt

Kybervarusmies, Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus

Tutustu kybervarusmiehen tehtäviin
Graafikko ja ylläpitäjä, Mediatuotantotiimi

Erityistehtäväesittelyt

Graafikko ja ylläpitäjä, Mediatuotantotiimi

Tutustu mediatuotantotiimin tehtäviin