Hyppää sisältöön

VMTK-pääsihteeri, Pääesikunnan koulutusosasto, Helsinki

Joukko-osasto:

Merisotakoulu

Palveluksen kesto:

347 päivää

Tehtävän kuvaus:

VMTK-pääsihteerinä ohjaat ja seuraat joukko-osastojen VMTK-toimintaa yhdessä Pääesikunnan sosiaalipäällikön kanssa. Tehtävässä toimit myös valtakunnallisen VMTK-sihteeristön puheenjohtajana, varusmiestoimikuntien sähköisen viestinnän koordinaattorina ja osallistut asevelvollisia koskeviin tapahtumiin sekä laaja-alaiseen sidosryhmätoimintaan.

Odotukset:

Monipuolisessa tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sosiaalisen median tuntemusta. Arvostamme kokemusta luottamustehtävistä. Toivomme, että olet joustava tiimityöskentelijä ja osaat toimia luontevasti ja itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa.

Lisätietoja:

Hannu Maijanen
p. 0299 510 189
[email protected]

Pääesikunnan koulutusosasto ohjaa puolustusvoimien koulutusjärjestelmää, puolustusvoimien kansainvälistä koulutus- ja harjoitustoimintaa, puolustusvoimien toimintakykyjärjestelmää, työ- ja palvelusturvallisuustoimintaa sekä osaamisen ja oppimisympäristöjen kehittämistä. Pääesikunnan koulutusosastolla on kolme sektoria: suunnittelusektori, koulutussektori ja toimintakykysektori. Toimintakykysektori vastaa fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen sekä eettisen toimintakyvyn suunnittelusta ja ohjauksesta.

 

´