Hyppää sisältöön

VMTK-pääsihteeri, Pääesikunnan koulutusosasto, Helsinki

 

Tehtävän kuvaus:

VMTK-pääsihteerin tehtävä on sijoitettu Pääesikunnan koulutusosaston toimintakykysektorille. Palveluspaikka on Sörnäisissä (Lintulahdenkuja 4).VMTK-pääsihteerinä seuraat ja arvioit sekä ohjaat joukko-osastojen VMTK-toimintaa yhdessä Pääesikunnan sosiaalipäällikön kanssa. Osallistut keskushallintotasalla varusmiesten aseman ja palvelusolosuhteiden kehittämiseen. Tehtävässä toimit myös valtakunnallisen VMTK-sihteeristön puheenjohtajana ja osallistut tarvittaessa asevelvollisia koskeviin tapahtumiin, projekteihn sekä sidosryhmätoimintaan.

Odotukset:

Monipuolisessa varusmiespalveluksen kokemusasiantuntijan tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä jossain määrin myös sosiaalisen median tuntemusta. Arvostamme siviilissä hankittua kokemusta luottamustehtävistä. Toivomme, että olet joustava tiimityöskentelijä ja osaat toimia luontevasti ja itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa.

Lisätietoja:

Hannu Maijanen
p. 0299 510 189
[email protected]

Pääesikunnan koulutusosasto ohjaa puolustusvoimien koulutusjärjestelmää, puolustusvoimien kansainvälistä koulutus- ja harjoitustoimintaa, toimintakyvyn kehittämistä, työ- ja palvelusturvallisuustoimintaa sekä osaamisen ja oppimisympäristöjen kehittämistä. Pääesikunnan koulutusosastolla on kolme sektoria suunnittelusektori, koulutussektori ja toimintakykysektori. Toimintakykysektori vastaa fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen sekä eettisen toimintakyvyn suunnittelusta ja ohjauksesta.


Saapumiserä Heinäkuu
Palveluksen kesto 347
Joukko-osasto Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle
´