Hyppää sisältöön

Graafikko, Pääesikunnan viestintäosasto, Helsinki

Graafikon työnkuvaan kuuluu muun muassa julisteiden taittamista sekä kuvankäsittelyä.

Tässä tehtävässä pääset mukaan kehittämään, toteuttamaan ja innovoimaan puolustusvoimien valtakunnallista viestintää näköalapaikalta. Toimit Pääesikunnan viestintäosastolla seitsemän henkilön varusmiestiimin varusmiesjohtajana. Tiimiin etsitään graafikkoja, IT-tukihenkilöitä (ylläpitäjiä) ja viestintävarusmiehiä (sisällöntuottajia).

Mediatuotantotiimi huolehtii Puolustusvoimien sivustojen tyylikkäästä sisällöstä ja ulkoasusta esimerkiksi tuottamalla tekstejä ja grafiikkaa sekä valvoo sisältöjen laatua. Mediatuotantotiimi vastaa myös sisällöntuottajien tukipalvelusta sekä kutsujen ja painotuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vaikka tahti vaihtelee, työ on jatkuvasti vastuullista ja kehittävää. Mediatuotantotiimin palveluspaikka on Helsingissä ja varusmiehet majoittuvat Kaartin jääkärirykmentissä.

Graafikon tehtävässä tuet Puolustusvoimien viestintää erilaisin graafisin tuottein. Hallitset kuvallisen ilmaisun ja pystyt soveltamaan niitä tehtävässäsi. Osaamisesi on joko painetun median tai digitaalisen median saralta tai parhaimmassa tapauksessa hallitset molemmat. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkografiikkaa, visuaalisia ilmeitä eri verkkopalveluihin, mainoksia, julisteita ja kampanjamateriaaleja. 

Odotukset

Verkkosivustojen ja painotuotteiden suunnittelu ja toteutus on sinulle tuttua. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa julisteiden taittamista sekä kuvankäsittelyä. Lisäksi kehität Puolustusvoimien verkkosivujen ja some-kanavien ilmettä suunnittelemalla erilaisia graafisia elementtejä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti useiden samanaikaisten projektien parissa, vaikka aikaa on rajoitetusti. Hakemus kannattaa lähettää, vaikka taitosi eivät täysin vastaisikaan tehtävänkuvaa. Välttämättömiä kaikissa tehtävissä ovat sosiaalisuus ja hyvät ryhmätyöskentelytaidot.PhotoshopIllustratorInDesignSosiaalisuus ja hyvät vuorovaikutustaidotEduksiOhjelmointikielet (PHP, HTML, CSS)Alan koulutus ja kokemusValitessamme hakijoita arvostamme työnäytteitä.

 

Lisätietoja

Henrik Gahmberg
0299 500 722
[email protected]

Lauri Toivonen,
0299500706,
[email protected]

Lue Juho-Taneli Henellin kokemuksista mediatuotantotiimin graafikkona.


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Pääesikunta, Kaartin jääkärirykmentti, Viestintäosasto
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´