Hyppää sisältöön

ICT-tukihenkilö (verkko-oppimisympäristö), Puolustusvoimien palveluskeskus, Tuusula

Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristön käyttötukihenkilön tehtävissä pääset toimimaan asiakaspalvelijana ja hyödyntämään tietoteknistä osaamistasi. Toimenkuvaasi on mahdollista räätälöidä olemassa olevan osaamisesi mukaisesti.

Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristö koostuu oppimisalusta PVMOODLE:sta ja kuva- ja mediapankki KUMEPA:sta. Käyttötukihenkilön tehtävässä pääset pyörittämään päivittäistä verkko-oppimisympäristön käyttötukipalvelua (sekä PVMOODLE:n että KUMEPA:n osalta) koko Puolustusvoimien laajuudessa mukaan lukien asevelvolliset. KUMEPA:ssa pääset hallinnoimaan digitaalisia materiaaleja (mm. valokuvia ja videoita), joita käytetään mm. varusmieskoulutuksen apuna. Lisäksi pääset tekemään verkko-oppimisympäristön kehittämiseen liittyvää testausta ja tukipalveluiden raportointia. Päätehtävänäsi vastaat verkko-oppimisympäristön puhelin-, sähköposti- ja online chat -tuesta. Tehtävässä pääset käyttämään verkko-oppimisympäristön oppimisalusta PVMOODLE:a erittäin laaja-alaisesti tukitarpeiden mukaisesti.

Palveluksen aikana pääset Palvelukeskuksen henkilökunnan ja edellisen saapumiserän erityistehtävävarusmiesten perehdytyksessä oppimaan ja syventymään PVMOODLE:n ja KUMEPA:n käyttöön ja hallinnointiin. Palveluksen päättyessä olet Moodle-järjestelmän käyttötuen ammattilainen.

Tultuasi valituksi tehtävään on komennuspaikkasi Puolustusvoimien Palvelukeskuksen Oppimis- ja kuvapalveluyksikkö (OKPA) Tuusulassa. OKPA:ssa tulet toimimaan osana neljän varusmiehen ryhmää, joka hoitaa vastuullisia ja kehittäviä tehtäviä liittyen koko Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristön hallinnointiin. Hallinnollisena joukko-osastonasi toimii Panssariprikaati (Riihimäki), mutta viikoittainen majoittuminen ja palvelus tapahtuu komennuspaikalla Tuusulassa, Puolustusvoimien kurssikeskuksella.

Odotukset

Vaatimukset:

  • Asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky.

Eduksi

  • Käyttäjähallinnan, tiketöintijärjestelmän ja chat-toimintojen ylläpidon perustiedot
  • Moodlen tuntemus oppimisalustana

Lisätietoja

Miika Rouvinen
0299 851 632
[email protected]

Miia Toikka
0299 851 117
[email protected]

Puolustusvoimien palvelukeskus järjestää Puolustusvoimien sisäiset tukipalvelut. Keskus palvelee sekä yksittäisiä työntekijöitä että Puolustusvoimien hallintoyksiköitä.


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Panssariprikaati, Puolustusvoimien palvelukeskus
Paikkakunnat Riihimäki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´