Hoppa till innehåll

ICT-tukihenkilö (verkko-oppimisympäristö), Puolustusvoimien palveluskeskus, Tuusula

Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristön käyttötukihenkilön tehtävissä pääset toimimaan asiakaspalvelijana ja hyödyntämään tietoteknistä osaamistasi. Toimenkuvaasi on mahdollista räätälöidä olemassa olevan osaamisesi mukaisesti.


HUOM! Tätä tehtävää ei haeta järjestelmässä, vaan sähköpostilla. Lähetä vapaamuotoinen hakemus: [email protected].

 

Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristö koostuu oppimisalusta PVMOODLE:sta ja kuva- ja mediapankki KUMEPA:sta. Käyttötukihenkilön tehtävässä pääset pyörittämään päivittäistä verkko-oppimisympäristön käyttötukipalvelua (sekä PVMOODLE:n että KUMEPA:n osalta) koko Puolustusvoimien laajuudessa mukaan lukien asevelvolliset. KUMEPA:ssa pääset hallinnoimaan digitaalisia materiaaleja (mm. valokuvia ja videoita), joita käytetään mm. varusmieskoulutuksen apuna. Lisäksi pääset tekemään verkko-oppimisympäristön kehittämiseen liittyvää testausta ja tukipalveluiden raportointia. Päätehtävänäsi vastaat verkko-oppimisympäristön puhelin-, sähköposti- ja online chat -tuesta. Tehtävässä pääset käyttämään verkko-oppimisympäristön oppimisalusta PVMOODLE:a erittäin laaja-alaisesti tukitarpeiden mukaisesti.

Palveluksen aikana pääset Palvelukeskuksen henkilökunnan ja edellisen saapumiserän erityistehtävävarusmiesten perehdytyksessä oppimaan ja syventymään PVMOODLE:n ja KUMEPA:n käyttöön ja hallinnointiin. Palveluksen päättyessä olet Moodle-järjestelmän käyttötuen ammattilainen.

Tultuasi valituksi tehtävään on komennuspaikkasi Puolustusvoimien Palvelukeskuksen Oppimis- ja kuvapalveluyksikkö (OKPA) Tuusulassa. OKPA:ssa tulet toimimaan osana neljän varusmiehen ryhmää, joka hoitaa vastuullisia ja kehittäviä tehtäviä liittyen koko Puolustusvoimien verkko-oppimisympäristön hallinnointiin. Hallinnollisena joukko-osastonasi toimii Panssariprikaati (Riihimäki), mutta viikoittainen majoittuminen ja palvelus tapahtuu komennuspaikalla Tuusulassa, Puolustusvoimien kurssikeskuksella.

Odotukset

Vaatimukset:

  • Asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky.

Eduksi

  • Käyttäjähallinnan, tiketöintijärjestelmän ja chat-toimintojen ylläpidon perustiedot
  • Moodlen tuntemus oppimisalustana

Lisätietoja

Miika Rouvinen
0299 851 632
[email protected]

Antti Miettinen
0299 851 610
[email protected]

Puolustusvoimien palvelukeskus järjestää Puolustusvoimien sisäiset tukipalvelut. Keskus palvelee sekä yksittäisiä työntekijöitä että Puolustusvoimien hallintoyksiköitä.


Kontingent Januari, Juli
Tjänstgöringen tar 255 dagar
Truppförband Pansarbrigaden, Försvarsmaktens servicecenter
Orter Riihimäki

Du måste ansöka. Hakusivulle

´