Hyppää sisältöön

Valo- ja videokuvaaja, Rannikkolaivasto, Turku

Rannikkolaivaston valokuvausmiehenä tuotat videoita ja valokuvia puolustusvoimien ainoasta laivastojoukosta merivoimien julkaisuihin pääasiassa some-kanaville ja verkkosivuille. Taltioit joukko-osaston arkea, tuotat mikrovideoita, osallistut harjoituksiin ja koulutustapahtumiin kuvaajana. Tehtävä sisältää myös graafisten tuotteiden (julisteiden, esitteiden, kutsujen) toteutusta.

Rannikkolaivaston valokuvausmiehenä tuotat videoita ja valokuvia puolustusvoimien ainoasta laivastojoukosta merivoimien julkaisuihin pääasiassa some-kanaville ja verkkosivuille. Taltioit joukko-osaston arkea, tuotat mikrovideoita, osallistut harjoituksiin ja koulutustapahtumiin kuvaajana. Tehtävä sisältää myös graafisten tuotteiden (julisteiden, esitteiden, kutsujen) toteutusta. Valokuvausmiehenä kuvaat joukkojen toimintaa merellä, joukko-osaston tilaisuuksia ja vierailuja sekä olet mukana erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamista. Tehtävässä toimit itsenäisesti ja tuotat myös arkistoitavaa kuvamateriaalia puolustusvoimalliseen käyttöön. 

Odotukset

Odotamme että käytät järjestelmäkameraa ja GoProta sujuvasti ja otat niillä luontevasti valokuvia ja videomateriaalia erilaisissa ympäristöissä. Osaat toimia itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta Adobe CC -ohjelmien käytöstä - erityisesti Lightroom, Photoshop, Premiere, Illustrator ja InDesign. 

Toivomme että olet joustava tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä. 
Kerro hakemuksessasi mitä olet kuvannut ja liitä mukaan työnäytteitä videoista, valokuvista tai graafisista töistä. 

Ajokortista on hyötyä.

Lisätietoja

Nina Soini, 0299311303, [email protected]

Ella Haataja, 0299311307, [email protected]

Rannikkolaivasto toimii Suomen merialueilla jatkuvassa valmiudessa. Rannikkolaivaston päätehtäviä ovat alueellisen koskemattomuuden turvaaminen, meriliikenteen suojaaminen ja merellisten hyökkäysten torjunta. Tukikohtamme sijaitsevat Turussa ja Kirkkonummella. 


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Merivoimat, Rannikkolaivasto
Paikkakunnat Pansio, Turku

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´