Hoppa till innehåll

Valokuvaaja, Rannikkolaivasto

Tuotat videoita ja valokuvia puolustusvoimien ainoasta laivastojoukosta merivoimien julkaisuihin pääasiassa some-kanaviin ja verkkosivuille.

Valokuvausmiehenä kuvaat joukkojen toimintaa merellä, joukko-osaston tilaisuuksia ja vierailuja sekä olet mukana erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamista. Tehtävässä toimit itsenäisesti ja tuotat myös arkistoitavaa kuvamateriaalia puolustusvoimalliseen käyttöön. 

Odotukset

Odotamme että käytät järjestelmäkameraa ja GoProta sujuvasti ja otat niillä luontevasti valokuvia ja videomateriaalia erilaisissa ympäristöissä. Osaat toimia itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta Adobe CC -ohjelmien käytöstä - erityisesti Lightroom, Photoshop, Premiere, Illustrator ja InDesign. 

Toivomme että olet joustava tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä. 
Kerro hakemuksessasi mitä olet kuvannut ja liitä mukaan työnäytteitä videoista, valokuvista tai graafisista töistä. 

Ajokortista on hyötyä.

Lisätietoja


Nina Soini, p. 0299 311303
[email protected]

Saku Heinonen
[email protected]

Rannikkolaivasto toimii Suomen merialueilla jatkuvassa valmiudessa. Rannikkolaivaston päätehtäviä ovat alueellisen koskemattomuuden turvaaminen, meriliikenteen suojaaminen ja merellisten hyökkäysten torjunta. Tukikohtamme sijaitsevat Turussa ja Kirkkonummella. 


Kontingent Januari, Juli
Tjänstgöringen tar 255 dagar
Truppförband Marinen, Kustflottan
Orter Pansio, Turku

Du måste ansöka. Hakusivulle

´