Hyppää sisältöön

Tutkimusavustaja (sotahistoria), Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

 

Tehtävänkuvaus:

Oletko kiinnostunut sotilaallisesta maanpuolustuksesta ja itsenäisyyden ajan Puolustusvoimista sekä halukas syventymään erityisesti sotahistorian kysymyksiin?

Tule Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitokselle Santahaminaan Maanpuolustuskorkeakoulun sotahistorian tutkimusavustajaksi.

Tehtävänäsi on aineistojen kartoittaminen, tiedonhaku ja tieteellisen tekstien tuottaminen sekä tutkimusseminaarien ja verkostotilaisuuksien valmistelu. Tutkimusavustajana tehtäviisi kuuluvat myös tutkimusten toimittamiseen liittyvät tehtävät, kuten lähdeviitteiden ja hakemistojen tarkastaminen ja laatiminen, sekä muita tutkimuksentekoon ja tutkimushankkeeseen liittyviä tehtäviä, joihin sinut perehdytetään.

Odotukset:

​Haemme historian opiskelijaa tai vastaavan yliopistotutkinnon suorittanutta henkilöä. Odotamme hakijalta innostunutta otetta mielenkiintoisten ongelmien ratkaisemiseen sekä hyviä kommunikointi- ja raportointitaitoja. Odotamme hakijalta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietotekniikan ja tiedonhaun perustaitojen hallintaa ja suomen kielen hyvää kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan itsenäisyyden ajan Puolustusvoimien historian tuntemus ja kokemusta Kansallisarkistossa työskentelystä.

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle. 

Tutustu lisää

Maanpuolustuskorkeakoulu - tutkimusalat

Maanpuolustuskorkeakoulu - tietoa meistä

Lisätietoja:

Petteri Jouko
+358299530371
[email protected]


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat: Helsinki

´