Hyppää sisältöön

Tutkimusavustaja (operaatiotaito ja taktiikka), Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Julkaisuajankohta 12.10.2023 16.00

Tutkimusavustaja (operaatiotaito ja taktiikka), Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Oletko kiinnostunut sotilaallisesta maanpuolustuksesta sekä halukas syventymään erityisesti operaatiotaidon ja taktiikan kysymyksiin? Tule Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitokselle Santahaminaan Maanpuolustuskorkeakoulun operaatiotaidon ja taktiikantutkimusavustajaksi. Tehtävänäsi on aineistojen kartoittaminen, tiedonhaku ja tieteellisen tekstien tuottaminen sekä tutkimusseminaarien ja verkostotilaisuuksien valmistelu. Tutkimusavustajana tehtäviisi kuuluvat myös tutkimusten toimittamiseen liittyvät tehtävät, kuten lähdeviitteiden ja hakemistojen tarkastaminen ja laatiminen, sekä muita tutkimuksentekoon ja tutkimushankkeeseen liittyviä tehtäviä, joihin sinut perehdytetään.

Odotukset

Haemme historian, poliittisen historian tai yhteiskuntatieteiden opiskelijaa tai vastaavan yliopistotutkinnon suorittanutta henkilöä. Odotamme hakijalta innostunutta otetta mielenkiintoisten ongelmien ratkaisemiseen sekä hyviä kommunikointi- ja raportointitaitoja. Odotamme hakijalta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietotekniikan ja tiedonhaun perustaitojen hallintaa ja suomen kielen hyvää kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan sodankäynnin ja sotilaallisten konfliktien tuntemus.

Lisätietoja

Marko Palokangas
0299 530 555
[email protected]

Linkki Maanpuolustuskorkeakoulun kotisivulle (tutkimusalat)

Linkki Maanpuolustuskorkeakoulun kotisivulle (tietoa meistä)

Erityistehtävät MPKK - Tutkimusavustaja - YouTube

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.


Saapumiserä Heinäkuu
Palveluksen kesto 347 päivää
Joukko-osasto Maanpuolustuskorkeakoulu, Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´