Hoppa till innehåll

Ohjelmoija, Maavoimien tiedustelu

Maavoimien tiedustelu (Riihimäki) hakee avointen lähteiden tiedustelutiimeihin motivoituneita ja teräviä ohjelmoijia. Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on varmasti yksi jännittävimmistä tavoista suorittaa varusmiespalvelus. Ryhmän sisällä on innostunut, osaava ja motivoitunut työilmapiiri.

OSINT-tiimit tutkivat turvallisuusympäristön kannalta tärkeitä ilmiöitä ja kehittävät uusia tiedonhankinta ja tutkimusmenetelmiä. Työskentely tapahtuu toimistoympäristössä pienryhmissä.

Ryhmän ohjelmoijana työnkuvaasi kuuluu mm. apuohjelmien ideointia, protoilua, luontia ja pienimuotoista ylläpitoa (joko C#, JavaScript tai Java) sekä niiden soveltavaa käyttöä.

Tehtävään sisältyy myös avointen lähteiden tiedustelutiimin toimintaa tukevaa tiedonkeräystä, raportointia ja visualisointia.

Vaatimukset

Tehtävään ei ole erityisiä koulutus- tai kuntovaatimuksia, mutta ohjelmointialan työkokemus on eduksi. Ohjelmointitehtävissä tarvitaan omatoimisuutta ja taitoa etsiä itsenäisesti ratkaisuja tietoteknisiin ongelmiin verkkomaailmasta. Lisäksi plussaa hyvästä suomen kielen kirjallisesta taidosta.

Työn luonteen vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

Pääesikunnan tiedusteluosasto
mediaseuranta.maavoimat[at]mil.fi

Valittavien määrä: 1


Kontingent Januari, Juli
Tjänstgöringen tar 255 dagar
Truppförband Armén, Pansarbrigaden
Orter Riihimäki

Du måste ansöka. Hakusivulle

´