Hyppää sisältöön

Toimittaja, Rajavartiolaitoksen esikunta, Helsinki

Rajavartiolaitoksen esikunnan viestintäyksikön toimittajan tehtävässä pääset tuottamaan sisältöä sekä verkkoon että painettuun mediaan.

Juttutyypit vaihtelevat haastatteluista ja henkilökuvista reportaaseihin ja laajempiin artikkeleihin. Toimittajana sinulla on mahdollisuus tutustua Rajavartiolaitoksen laajaan tehtäväkenttään eri puolilla Suomea. Tehtävässä on tilaa luovuudelle ja omille ideoille, joita saa rohkeasti toteuttaa. Työparinasi on varusmieskuvaaja, jonka kanssa teet yhdessä juttukeikkoja. Olet myös osa pientä, mutta aktiivista päivittäisviestinnän tiimiä. 

Odotukset

​Toimittajan tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä suoriutua aikapaineessa. Toivomme hakijoilta mielenkiintoa viestintää ja media-alaa kohtaan. Aiempi toimittajakokemus ja/tai alan koulutus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen. Liitä hakemukseen mukaan juttunäytteitä teksteistäsi. Hyvä menestys opinnoissa, etenkin äidinkielessä ja reaaliaineissa kannattaa tuoda esiin hakuvaiheessa. Kerro myös, onko sinulla tiedossa opiskelupaikka ja/tai mille alalle olet suuntaamassa. Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden. Kerro myös, jos sinulla on kokemusta valokuvaamisesta. B-ajokortti katsotaan eduksi. 

Lisätietoja

Mert Sasioglu, +358295421336, [email protected]

Kimmo Ahvonen, +358295421332, [email protected]

Hae viestintävarusmieheksi Rajalle

Rajavartiolaitos on monipuolinen turvallisuusviranomainen, joka toimii sisäministeriön johdolla. Rajavartiolaitoksen toiminnan päämääränä on rauhallisten olojen säilyttäminen maamme rajoilla. Rajavartiolaitoksen päätehtävät ovat rajavalvonta maarajoilla ja merialueella, henkilöliikenteen rajatarkastukset maarajan ylityspaikoilla, satamissa ja lentoasemilla, pelastustoiminta erityisesti merialueella, ympäristövahinkojen torjunta merialueella sekä sotilaallinen maanpuolustus.

 


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´