Hyppää sisältöön

Valo- ja videokuvaaja, Rajavartiolaitos, useita paikkakuntia

Parhaat edellytykset tehtävässä toimimiseen antaa kokemus nimenomaan valokuvaamisesta (sitä tulee tehtyä eniten) erilaisissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen toimintaan. Osaat käyttää Adoben Creative Cloud-ohjelmistoja, erityisesti Lightroom, Photoshop, Premiere Pro ja After Effects. Alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Positiivinen asenne haastavia tehtäviä kohtaan on tärkeää. Omatoimisuus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi perusteella.

1. Rajavartiolaitoksen esikunnan viestintäyksikkö (Helsinki)

Rajavartiolaitoksen esikunnan viestintäyksikön valo- ja videokuvaaja toimii Helsingin alueella. Tehtävässä pääset kuvaamaan vaihtelevissa ja vauhdikkaissa ympäristöissä. Kuvaustehtävät voivat olla maalla, merellä tai ilmassa. Kuvatun materiaalin käsittely ja editointi on myös tärkeä osa työtäsi, ja kannustamme käyttämään työssä luovuutta ja kokeilemaan rohkeasti omia ideoita.

Tuottamaasi video- ja valokuvamateriaalia käytetään esimerkiksi Rajavartiolaitoksen sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissa.
   
Toimit esikunnan monipuolisten viestintätehtävien lisäksi Suomenlahden merivartioston kuvausapuna merellisissä tehtävissä sekä Vartiolentolaivueen tukena Rajavartiolaitoksen lentotoimintaan liittyen.

Tässä tehtävässä pääset oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Tehtävä vaatii myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä vaatii B-ajokortin.

2.  Lapin rajavartiosto (Ivalo)

Palveluspaikkasi on Rajajääkärikomppania Ivalossa, mutta toimialueena on koko Lappi / Lapin rajavartioston toiminta-alue. Tämä tehtävä on ainutkertainen mahdollisuus päästä kokemaan ja näkemään läheltä Rajajääkärikomppanian ja Rajavartiolaitoksen toimintaa vaativissa pohjoisissa olosuhteissa! Ajokortti on tehtävässä tarpeen. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on itsenäinen työote, tekevä asenne. Arvostamme sinussa luovuutta, uusia ideoita ja rohkeita toteutuksia.

3. Raja- ja merivartiokoulu (Imatra)

Raja- ja merivartiokoulun Erikoisrajajääkärikomppaniassa viestintävarusmies pääsee seuraamaan läheltä vaativinta varusmiespalvelusta sekä hyödyntämään aiemmin hankittua osaamista. Palveluksen aikana on mahdollisuus kokea asioita, joita harva pääsee tekemään sekä kehittää omaa osaamista. Tehtävässä pääset myös tukemaan Rajan operatiivisten hallintoyksiköiden viestintää kuvauskeikoilla sekä osallistumaan rajavartijoiden ja erikoisrajajääkäreiden rekrytointiviestinnän toteuttamiseen.  

Odotamme, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Myös luovuus sekä hyvä henkinen ja fyysinen kunto ovat tehtävässä eduksi. Matkustus tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisesti Rajavartiolaitoksen ajoneuvolla, joten B-ajokortti on tarpeellinen.

4. Pohjois-Karjalan rajavartiosto (Kontiolahti)

Pohjois-Karjalan rajavartioston rajajääkärikomppania sijaitsee Kontiolahden kunnassa Onttolassa, noin kymmenen kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Rajajääkärikomppanian varusmiehet koulutetaan tiedustelijoiksi, ja kaikille annetaan sotilaan perustaitojen lisäksi jonkin aselajin erikoiskoulutus. Tehtävässä menestyy parhaiten oma-aloitteinen, aktiivinen ja idearikas henkilö. Hyvä henkinen ja fyysinen kunto ovat tehtävässä tarpeellisia.

5. Länsi-Suomen merivartiosto (Turku)

Työpisteesi sijaitsee merivartioston esikunnassa Turussa, mutta merivartioston toimialue kattaa koko länsirannikon Saaristomereltä Tornioon saakka. Tehtävään sisältyy runsaasti kuvausmatkoja vartioston yksiköihin (10 merivartioasemaa ja 2 vartiolaivaa) sekä harjoituksiin ja erinäisiin tapahtumiin koko toimialueen laajuudelta - maalla ja merellä. Kuvausmatkojen ohella palvelet merivartioston esikunnassa käsittelemässä kuvaamaasi materiaalia. Matkustaminen tapahtuu itsenäisesti julkisilla kulkuneuvoilla tai Rajavartiolaitoksen ajoneuvolla, joten B-ajokortti on välttämätön. Pyydämme huomioimaan, että kuvausmatkoilla ei välttämättä aina voida tukea kaikkia erityisruokavalioita. Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, reippautta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Lisätietoja

Kimmo Ahvonen
0295 421 332
[email protected]

Hae viestintävarusmieheksi Rajalle


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Kaartin jääkärirykmentti, Rajavartiolaitos, Raja- ja merivartiokoulu, Lapin rajavartiosto, Pohjois-Karjalan rajavartiosto, Länsi-Suomen merivartiosto
Paikkakunnat Pansio, Turku, Santahamina, Helsinki, Immola, Imatra, Ivalo, Inari, Onttola, Kontiolahti

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´