Hyppää sisältöön

VMTK-pääsihteeri, Pääesikunnan koulutusosasto, Helsinki

VMTK-pääsihteerin tehtävä on sijoitettu Pääesikunnan koulutusosaston toimintakykysektorille.

Palveluspaikka on Sörnäisissä (Lintulahdenkuja 4) toimistoympäristössä.VMTK-pääsihteerinä seuraat ja arvioit sekä ohjaat joukko-osastojen VMTK-toimintaa yhdessä Pääesikunnan sosiaalipäällikön kanssa. Osallistut keskushallintotasalla varusmiesten aseman ja palvelusolosuhteiden kehittämiseen. Tehtävässä toimit myös valtakunnallisen VMTK-sihteeristön puheenjohtajana ja osallistut tarvittaessa asevelvollisia koskeviin tapahtumiin, projekteihn sekä sidosryhmätoimintaan.

Odotukset

Monipuolisessa varusmiespalveluksen kokemusasiantuntijan tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä jossain määrin myös sosiaalisen median tuntemusta. Arvostamme siviilissä hankittua kokemusta luottamustehtävistä. Toivomme, että olet joustava tiimityöskentelijä ja osaat toimia luontevasti ja itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa. Halukkuus johtajakoulutukseen katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Hannu Maijanen
0299 510 189
[email protected]

Pääesikunnan koulutusosasto ohjaa puolustusvoimien koulutusjärjestelmää, puolustusvoimien kansainvälistä koulutus- ja harjoitustoimintaa, puolustusvoimien toimintakykyjärjestelmää, työ- ja palvelusturvallisuustoimintaa sekä osaamisen ja oppimisympäristöjen kehittämistä. Pääesikunnan koulutusosastolla on kolme sektoria: suunnittelusektori, koulutussektori ja toimintakykysektori. Toimintakykysektori vastaa fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen sekä eettisen toimintakyvyn suunnittelusta ja ohjauksesta.


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Pääesikunta
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´