Hyppää sisältöön

Graafikko, Pääesikunnan viestintäosasto, Helsinki

 

Tehtävänkuvaus:

Graafikon työnkuvaan kuuluu muun muassa julisteiden taittamista sekä kuvankäsittelyä. Tässä tehtävässä pääset mukaan kehittämään, toteuttamaan ja innovoimaan puolustusvoimien valtakunnallista viestintää näköalapaikalta.

Tiimiin etsitään graafikkoja, IT-tukihenkilöitä (ylläpitäjiä) ja viestintävarusmiehiä (sisällöntuottajia). Lisäksi toimit Mediatuotantottiimin ryhmänjohtajana. Mediatuotantotiimi huolehtii Puolustusvoimien sivustojen tyylikkäästä sisällöstä ja ulkoasusta esimerkiksi tuottamalla tekstejä ja grafiikkaa sekä valvoo sisältöjen laatua.

Mediatuotantotiimi vastaa myös sisällöntuottajien tukipalvelusta sekä kutsujen ja painotuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Vaikka tahti vaihtelee, työ on jatkuvasti vastuullista ja kehittävää. Mediatuotantotiimin palveluspaikka on Helsingissä ja varusmiehet majoittuvat Kaartin jääkärirykmentissä.Graafikon tehtävässä tuet Puolustusvoimien viestintää erilaisin graafisin tuottein.

Hallitset kuvallisen ilmaisun ja pystyt soveltamaan niitä tehtävässäsi. Osaamisesi on joko painetun median tai digitaalisen median saralta tai parhaimmassa tapauksessa hallitset molemmat. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkografiikkaa, visuaalisia ilmeitä eri verkkopalveluihin, mainoksia, julisteita ja kampanjamateriaaleja. 

Odotukset:

Verkkosivustojen ja painotuotteiden suunnittelu ja toteutus on sinulle tuttua. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa julisteiden taittamista sekä kuvankäsittelyä.

Lisäksi kehität Puolustusvoimien verkkosivujen ja some-kanavien ilmettä suunnittelemalla erilaisia graafisia elementtejä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti useiden samanaikaisten projektien parissa, vaikka aikaa on rajoitetusti. Hakemus kannattaa lähettää, vaikka taitosi eivät täysin vastaisikaan tehtävänkuvaa. Välttämättömiä kaikissa tehtävissä ovat sosiaalisuus ja hyvät ryhmätyöskentelytaidot.

Photoshop Illustrator InDesign Sosiaalisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot Eduksi Ohjelmointikielet (PHP, HTML, CSS)Alan koulutus ja kokemus Valitessamme hakijoita arvostamme työnäytteitä.

Pääesikunnan viestintäosasto

Viestintäosaston tehtävänä on tukea puolustusvoimien johtoa viestinnässä sekä laatia kaikki puolustusvoimien ja Pääesikunnan tiedotteet.


Viestintäosaston vastuulle kuuluvat:

 

  • viestinnän strategia
  • koulutus
  • kriisivalmiuden suunnittelu
  • verkkosivut, sosiaalinen media ja intranet
  • puolustusvoimien maineenhallinta
  • visuaalinen ilme.
  • Viestintäosaston osastopäällikkö toimii puolustusvoimien viestintäjohtajana

Lisätietoja:

Markus Lehtonen
[email protected]
0299500705


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´