Hyppää sisältöön

 

Viestintävarusmies, Varusmiessoittokunta, Parolannummi

Viestintävarusmies työskentelee varusmiesoittokunnassa  mediatuotantotiimissä.

Viestintävarusmiehen tehtävään kuuluu varusmiessoittokunnan koulutuksen, erilaisten sotilasmusiikkialan tapahtumien, konserttien ja festivaalien valo- ja videokuvaus sekä mainosmateriaalin (kuvat, julisteet, videot, esitteet) tuottaminen. Kuvaamisen lisäksi editointi on mediatiimin tehtävänä. Materiaalia julkaistaan sekä painettuna että sähköisesti verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Toimit lisäksi kouluttajana ja johtajan tehtävissä. Tehtävään liittyy soittokuntien ja varusmiesbändien mukana matkustamista koti- ja ulkomailla. 

Mediatiimit työskentelevät sotilassoittokuntien tiedottajien alaisuudessa. Koulutukseen sisältyy Sotilasvalokuvaajakurssi (1 viikko) sekä sotilasmusiikkialan perehdytys 2-3 päivää. 

Odotukset

Tehtävässä edellytetään joko koulutusta tai harrastuneisuutta valo- ja/tai videokuvaamisesta sekä jälkikäsittelystä. Odotamme, että hallitset yhden tai useamman seuraavista sisällöntuotannon osa-alueista. Suluissa ohjelmisto, jota soittokunnassa käytetään. Voit hakea myös muulla aiheellisella osaamisella.

  • Valokuvaus ja kuvankäsittely (Adobe Lightroom, Adobe Photoshop)
  • Videokuvaus ja leikkaus (Adobe Premiere, DaVinci Resolve)
  • Graafinen suunnittelu (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop)
  • Kirjoittaminen
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Kerro hakemuksessa vapaasti osaamisestasi. Arvostamme erityisesti työkokemusta tai vahvaa harrastuneisuutta sekä monipuolista osaamista. Liitä hakemukseesi yksi tai useampi työnäyte.

Lisätietoja

Marjo Riihimäki 0299 500 732
[email protected]

Katso varusmiessoittokunnan mediatiimin esittely (YouTube)


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 347 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Panssariprikaati
Paikkakunta Parolannummi

 
Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle