Hoppa till innehåll

Tutkimusavustaja (strategia), Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Oletko kiinnostunut kansallisesta ja kansainvälisestä turvallisuudesta ja turvallisuuspolitiikasta sekä halukas syventymään erityisesti strategian ja sotilasstrategian kysymyksiin? Tule Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitokselle Santahaminaan Maanpuolustuskorkeakoulun strategian tutkimusavustajaksi.

Tehtävänäsi on aineiston keräämistä ja analysointia, pienimuotoisia tutkimustehtäviä sekä avustamista seminaari- ja opetusjärjestelyissä korkeakoulun kaikilla kurssitasoilla. Tutkimusavustajana tehtäviisi kuuluvat myös tutkimusta avustavat tehtävät strategian tutkimus- ja opetusprojekteissa sekä muita tutkimuksentekoon ja tutkimushankkeeseen liittyviä tehtäviä, joihin sinut perehdytetään.

Odotukset

Haemme yhteiskuntatieteiden, alue- ja kulttuurin tutkimuksen tai valtiotieteiden pääaineopiskelijaa tai vastaavan yliopistotutkinnon suorittanutta henkilöä. Odotamme hakijalta innostunutta otetta mielenkiintoisten ongelmien ratkaisemiseen sekä hyviä kommunikointi- ja raportointitaitoja. Odotamme hakijalta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietotekniikan ja tiedonhaun perustaitojen hallintaa ja suomen kielen hyvää kirjallista taitoa. Odotamme Kiinan tai Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan (ns. MENA-alueen) tuntemus. Eduksi katsotaan alueella käytettyjen kielten tuntemus, joka ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Lisätietoja

Oscar Lassenius
0299 530 624

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.


Kontingent Januari, Juli
Tjänstgöringen tar 255 dagar
Truppförband Försvarshögskolan, Gardesjägarregementet
Orter Santahamina, Helsinki

Du måste ansöka. Hakusivulle

´