Hoppa till innehåll

Viestintävarusmies (valokuvaaja)

Taltioit koulun toimintaa ja tuotat sekä kuva- että videomateriaalia puolustusvoimien tarpeisiin.

HUOM! Tähän erityistehtävään pystyy hakemaan ainoastaan sähköpostitse.

Toimita hakemus sähköpostitse 24.7.2022 osoitteeseen [email protected]

Laita hakemukseesi nämä tiedot: nimesi, tehtävä johon haet, puhelinnumero, sähköpostiosoite, joukko-osasto jossa palvelet ja perusyksikkö.

 

 

Merisotakoulun viestintävarusmiehenä tuotat valokuvia, videoita ja grafiikkaa koulun toiminnasta Merivoimien some-kanaviin, verkkosivuille ja sisäiseen viestintään (mm. esittelymateriaali). Tuotat upseerirekrytointiin soveltuvia toiminnallisia henkilö- ja tilannekuvia. Tehtävään kuuluu myös kuvien muokkaaminen ja julkaistavien kuvien valinta. Valokuvaajan tehtävässä kuvaat Merisotakoulun tapahtumia, vierailuja, koulutusta ja harjoitustoimintaa. Tuotat itsenäisesti materiaalia, joka arkistoidaan puolustusvoimalliseen käyttöön. Tarkempi työnkuva määrittyy osaamisesi perusteella. 

Odotukset

Odotamme, että käytät järjestelmäkameraa sujuvasti ja otat sillä luontevasti valokuvia ja videomateriaalia erilaisissa ympäristöissä. Osaat toimia itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta Adobe CC -ohjelmien käytöstä - erityisesti Lightroom, Photoshop, Premiere, Illustrator ja InDesign. 

Toivomme että olet joustava tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä. Englannin kielen taito on myös eduksi, sillä Merisotakoululla vierailee usein kansainvälisiä vieraita. Kerro hakemuksessasi mitä olet kuvannut ja liitä mukaan työnäytteitä videoista, valokuvista tai graafisista töistä.

Lisätiedot

Inka Jousmaa
0299 340 114
[email protected]


Kontingent Januari, Juli
Tjänstgöringen tar 255 dagar
Truppförband Sjökrigsskolan
Orter Suomenlinna, Helsinki

Du måste ansöka. Hakusivulle

´