Hyppää sisältöön

Toimittaja, Pääesikunta (Ruotuväki), Helsinki

Ruotuväen toimittajat palvelevat Pääesikunnan viestintäosastolla osana noin kymmenen hengen varusmiestiimiä.

Ruotuväen toimittajana pääset tuottamaan sisältöjä lehden eri kanaviin: 12 kertaa vuodessa ilmestyvään paperilehteen ja sen liitteisiin, lehden verkkosivuille ruotuvaki.fi ja sosiaaliseen mediaan. Juttutyypit vaihtelevat aina uutisista sotaharjoituksista tehtäviin reportaaseihin ja kulttuuriarvosteluihin.

Palvelus Ruotuväessä on hyvä tapa ylläpitää omaa olemassa olevaa toimittajantaitoa tai oppia media-alalla vaadittavia taitoja.

Odotukset

Toivomme hakijoilta mielenkiintoa viestintää ja media-alaa kohtaan.

Aiempi toimittajakokemus ja/tai alan koulutus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Annamme kaikille valitsemillemme varusmiehille koulutuksen tehtäviin. Liitä hakemukseen mukaan mahdolliset juttunäytteet julkaistuista teksteistäsi.

Hyvä menestys opinnoissa, etenkin äidinkielessä ja reaaliaineissa kannattaa tuoda esiin hakuvaiheessa. Kerro myös, onko sinulla tiedossa opiskelupaikka ja/tai mille alalle olet suuntaamassa.

Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden. Kerro myös, jos sinulla on kokemusta valokuvaamisesta.

Toimittajan tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä suoriutua aikapaineessa.

Kerro hakemuksessasi, jos sinulla on kokemusta kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta. Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden.

Lisätietoja

Olli Kemppainen, 0299500717, [email protected];

Noora Pumpanen, +358299500719, [email protected];  , , 

Lue Otto Rantasen kokemuksista Ruotuväen toimittajana


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Pääesikunta, Kaartin jääkärirykmentti, Viestintäosasto
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´