Hyppää sisältöön

Taistelukameramies, Kaartin jääkärirykmentti, Helsinki

Taistelukameramiehet koulutetaan jalkaväkitaistelijoiksi, joiden tehtävänä on tuottaa audiovisuaalista materiaalia Puolustusvoimien käyttöön. Taistelukameramiehet toimivat tehtävissään kaikissa puolustushaaroissa.

Combat Camera -kuvaajat toimivat kaikissa puolustushaaroissa, maalla, merellä ja ilmassa. Taistelukameramiehet koulutetaan jalkaväkitaistelijoiksi. He kuvaavat taistelukentän olosuhteissa video- ja still-kuvaa, sekä editoivat että suunnittelevat käskettyjä tuotantoja. Taistelukuvaajan on tarvittaessa kyettävä taistelemaan kuvaamansa joukon osana. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää fyysistä suorituskykyä ja kykyä itsenäiseen toimintaan.

Odotukset

Tehtävässä toimimiseen antaa parhaat mahdollisuudet media-assistentin, medianomin tai elokuva-alan koulutus tai vankka kokemus kuvaajana siviilissä. 3D- ja 2D-grafiikan osaaminen luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Fyysisen kunnon osalta suosituksena on yli 2600 metrin tulos 12 minuutin juoksutestissä.

Työkaluina järjestelmäkamerat ja videokamerat, Adobe Creative Cloud-ohjelmat, tärkeimpinä Premiere Pro, Photoshop, Lightroom, After Effects. Edellytyksenä tehtävässä toimimiseen on kuvaamisen ja videoeditoinnin hallitseminen, sekä kuvakerronnan perusteiden ymmärtäminen.

Lisätietoja

Juho Hell
0299 421 670
[email protected]

Taistelukameramiesten työnäytteitä on katsottavissa Puolustusvoimien YouTube-kanavalla: youtube.com/puolustusvoimat


Saapumiserä Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Maavoimat, Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle

 
´