Kuvaaja, Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulun valokuvaajana työnkuvaasi kuuluu valo- ja videokuvauksen suunnittelu ja tuotanto monipuolisiin tarpeisiin. Tulet työskentelemään Helsingissä Santahaminan saarella Maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) esikunnassa. Toimit viestintäalan nelihenkisen varusmiestiimiin osana tukien monipuolisesti korkeakoulun viestintää.

Maanpuolustuskorkeakoulun valokuvaajana tuotat sekä valo- että videokuvaa korkeakoulun ulkoisille verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja printtimediaan, sisäiseen käyttöön sekä Puolustusvoimien yhteisiin kuvatarpeisiin. Keskeinen osa työnkuvaasi on toimittajan kanssa toimiminen eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa, joista tuotat kuva-aineiston itsenäisesti eri formaatteihin. Tuotetut aineistot arkistoidaan metatietoineen puolustusvoimalliseen käyttöön.

Vaatimukset

Järjestelmä- ja videokameroiden käyttö onnistuu sinulta sujuvasti. Osaat kuvata ja toimia vaihtelevissa olosuhteissa aina sateisesta metsästä iltajuhlatilaisuuksiin. Henkilökuvaus ei ole sinulle vierasta. Töissäsi näkyy tasaisen laadukas kädenjälki olosuhteista tai kuvauskohteesta riippumatta. Sosiaalinen media on sinulle tuttua, ja pystyt tuottamaan lyhyitä videoita nopeasti sekä tehokkaasti. Työssäsi tarvitset ohjelmia, kuten Adobe Lightroom, Photoshop ja Premiere.

Lisätietoja

Julkaisupäällikkö Aki Aunala

[email protected]

Puolustusvoimien puhelinvaihde, 0299 800

Valittavien määrä: 1


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Maanpuolustuskorkeakoulu
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle