Viestintävarusmies, Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksessa on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen viestintäalan tehtävä innokkaalle osaajalle. Keskuksen viestinnän tehtäväkenttä on laaja ja pääset osaksi kehittävää ja vaihtelevaa työympäristöä sekä näyttämään omaa osaamistasi!

Palveluspaikkana toimii Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen esikunta Jyväskylässä ja majoitut Ilmasotakoululla Tikkakoskella.  Toimit viestintätoimialalla viestintäpäällikön ohjauksessa.

PVJJK:n viestintävarusmiehen tehtävässä pääset valokuvamaan, käsittelemään kuvia sekä tuottamaan esimerkiksi esittelymateriaaleja ja julisteita. Kirjoitat tiedotteita ja muita sisältöjä verkkoon sekä kuvitat verkkosivuja. Työnkuva on siis erittäin monipuolinen, mutta tarkemmin se määritellään juuri sinun vahvuuksiesi perusteella.

Tehtävään valitusta henkilöstä teetetään henkilöturvallisuusselvitys. Saat palvelusajaltasi arvokasta työkokemusta sekä todistuksen.

Osaamisvaatimuksia ovat valokuvaus-, kuvankäsittely- ja graafiset taidot. Työnkuva määritellään juuri sinun vahvuuksiesi perusteella, joten lähetä hakemuksesi rohkeasti, vaikka taitosi eivät vastaisi täysin osaamisvaatimuksia!

Ohjelmistot, joiden osaaminen auttaa työtehtävien suorittamisessa: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom ja Microsoft Office.

Myös viestintä- ja ICT-alojen tuntemus sekä sosiaalinen luonne katsotaan eduksi tehtävässä.

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Maija Kauppinen
Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus
[email protected]

Valittavien määrä: 1


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus
Paikkakunnat Tikkakoski, Jyväskylä

Tehtävään on haettava erikseen. Hae tästä