Viestintävarusmies, Rajavartiolaitos

Rajavartiolaitos hakee erittäin mielenkiintoisiin tehtäviin valokuva- ja videotuotannon osaajia

Rajavartiolaitos hakee viittä valokuva- ja videotuotannon osaajaa. Mahdollisuutena on työskennellä yhdessä seuraavista Rajavartiolaitoksen hallintoyksiköistä:

- Rajavartiolaitoksen esikunnan viestintäyksikkö (Helsinki),

- Raja- ja merivartiokoulu (Imatra),

- Pohjois-Karjalan rajavartiosto (Kontiolahti),

- Länsi-Suomen merivartiosto (Turku).

Lisätietoja hallintoyksiköistä löytyy Rajavartiolaitoksen kotisivuilta.
Tehtäväsi keskittyy valokuvien ja videon tuottamiseen monenlaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi Rajavartiolaitoksen sosiaalisen median kanaviin. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen toimintaan.
Katso lyhyt videokooste Rajavartiolaitoksen valo- ja videokuvaajan tehtävistä: https://www.youtube.com/watch?v=Wz3aQNZ96uI&feature=youtu.be
RVL:n varusmiesvalo- ja videokuvaajan ajasta noin 50% kuluu erilaisilla kuvauskeikoilla. Kuvaat Rajavartiolaitoksen toimintaa maassa, merellä ja ilmassa toisinaan kuvaamisen kannalta hyvinkin haastavissa oloissa, esimerkiksi yöllä helikopterissa tai aallokossa laivalla. Toiset 50% ajasta vietät toimistolla, jolloin käsittelet kuvaamiasi materiaaleja ja toimitat niitä eteenpäin, suunnittelet tulevia projekteja ja tuet yksikköäsi erilaisissa pienemmissä kuvaustarpeissa kuten henkilöstön kuvaamisessa. Tehtävänkuvaasi voidaan muokata osaamisesi perusteella.

Vaatimukset

Parhaat edellytykset tehtävässä toimimiseen antaa kokemus nimenomaan valokuvaamisesta (sitä tulee tehtyä eniten) erilaisissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen toimintaan. Osaat käyttää Adoben Creative Cloud-ohjelmistoja, erityisesti Lightroom, Photoshop, Premiere Pro ja After Effects. Alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Positiivinen asenne haastavia tehtäviä kohtaan on tärkeää.

Eduksi

Positiivinen asenne ja omatoimisuus.

Lisätietoja

Komentajakapteeni Pentti Alapelto
Rajavartiolaitoksen esikunta
[email protected]

Valittavien määrä: 5

Palveluspaikat:

- Helsinki 2

- Turku 1

- Imatra 1

- Kontiolahti 1


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Rajavartiolaitos
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle