3D Mallintaja

Toimit joukko-osastosi virtuaalikoulutustukihenkilönä, joka vastaa virtuaalikoulutusympäristöjen (VKY) ylläpidosta ja kehittämisestä. Päätehtävänä on järjestelmän apukouluttajana toimiminen. Toisena tehtävänä on tuottaa karttoja ja mallinnuksia VBS3 -ohjelmaan. Myös Steel Beasts PRO -ohjelmisto on käytössä Leopard 2 koulutusta antavissa joukko-osastoissa.

Tehtävään haetaan ohjelmoijia ja 3D -mallintajia tai niiden yhdistelmää, jotka tuottavat apukouluttajana toimimisen ohessa VBS3:een karttoja ja mallinuksia, joita ovat erilaiset aseet, ajoneuvot ja objektit. ARMA ja Steel Beasts PE -osaaminen katsotaan eduksi mm. tehtävien (skenaarioiden) rakentamisessa.

 

Vaatimukset

  • Tukihenkilöltä vaaditaan monipuolinen PC-osaaminen
  • Ohjelmoijilta edellytetään koodaamisosaamista joistain yleisimmistä ohjelmointikielistä
  • 3D-mallintajalta Blender tai 3DS MAX osaamista.

Eduksi

Myös Photoshop CC - ja Quixel SUITE 2.0 osaaminen katsotaan eduksi. Hakemuksessa on suositeltavaa olla linkkejä tai liitteitä tehdyistä töistä.

Lisätietoja

[email protected]

Jokaisessa varusmiehiä kouluttavassa varuskunnassa on tehtäviä 1-3. PSPR:ssa, jossa toimii valtakunnallinen keskus, toimii 4-10 varusmiestä. Tehtävää ohjaa joukko-osaston henkilökuntaan kuuluva pääkäyttäjä.


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Jääkäriprikaati, Kaartin jääkärirykmentti, Kainuun prikaati, Karjalan prikaati, Maasotakoulu, Panssariprikaati, Porin prikaati, Uudenmaan prikaati, Rannikkoprikaati, Lapin lennosto, Satakunnan lennosto, Karjalan lennosto
Paikkakunnat Dragsvik, Raasepori, Hamina, Huovinrinne, Säkylä, Kajaani, Kouvola, Vekaranjärvi, Lappeenranta, Niinisalo, Kankaanpää, Pansio, Turku, Parolannummi, Hattula, Pirkkala, Tampere, Riihimäki, Santahamina, Helsinki, Tikkakoski, Jyväskylä, Upinniemi, Kirkkonummi

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle