Toimittaja, Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulun toimittajana työnkuvaasi kuuluu erilaisten tiedotteiden, verkkoartikkeleiden ja -uutisten kirjoittaminen ja haastattelujen tekeminen. Lisäksi toimit somevarusmiehenä. Tulet työskentelemään Helsingissä Santahaminan saarella Maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) esikunnassa. Toimit viestintäalan nelihenkisen varusmiestiimiin osana tukien monipuolisesti korkeakoulun viestintää.

Maanpuolustuskorkeakoulun toimittajana osallistut aktiivisesti korkeakoulun erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ja kirjoitat niistä. Otat selvää asioista, ilmiöistä ja havainnoista sukeltaen syvälle upseerikoulutuksen ja sotatieteellisyyden maailmaan. Tuotat aineistoja verkkoon, sosiaaliseen mediaan ja painettuun mediaan. Osa projekteista on nopeaa reagointia vaativia, osa taas pitkäjänteisempää, tutkivaa journalismia.

Vaatimukset

Olet täsmällinen etkä pelkää tyhjää paperia. Microsoft Office -ohjelmistopaketin osat ovat sinulle tuttuja. Arvostamme sekä hyvää kirjallista ilmaisua että tarkkuutta ja tehokkuutta. Olet ulospäinsuuntaunut ja motivoitunut. Sosiaalisen median hallitseminen on keskeinen osa tehtävää. Harrastuneisuus alalla, aiempi työkokemus ja hyvä koulumenestys äidinkielessä auttavat työtehtävien suorittamisessa.

Eduksi

  • Sosiaalisen median kanavien (erityisesti Facebook, -Instagram, Twitter) vahva käyttökokemus
  • Hyvä kirjallisen ilmaisun taito

Lisätietoja

Julkaisupäällikkö Aki Aunala

[email protected]

Puolustusvoimien puhelinvaihde, 0299 800

Valittavien määrä: 1

 


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255 päivää
Joukko-osasto Maanpuolustuskorkeakoulu
Paikkakunnat Santahamina, Helsinki

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle