Hyppää sisältöön

Ennen palvelusta haettavat tehtävät – erikoisjoukot

Haluatko nähdä erilaisen puolen intistä ja päästä tekemään asioita, joista muut vain haaveilevat? Haasta itsesi osana Suomen Puolustusvoimien kovimpia ja osaavimpia joukkoja, erikoisjoukkoja!

Kutsunnoissa ei määrätä erikoisjoukkoihin vaan niihin haetaan erillisellä haulla. Useimpiin tehtäviin voi hakea vielä kutsuntojen ja palveluspaikan määrittämisen jälkeenkin, mutta jos mieluinen erikoisjoukko on jo tiedossa, kannattaa siitä kertoa kutsuntatilaisuudessa.

Näin haet

Erikoisjoukkoihin haetaan Puolustusvoimien sähköisessä asioinnissa. Puolustusvoimien sähköisessä asioinnissa voit hakea kaikkiin erikoisjoukkoihin:

Täytä hakemus kaikkiin erikoisjoukkoihin osoitteessa https://asiointi.puolustusvoimat.fi.

Erikoisjoukkoihin hakeutuvat naiset

Erikoisjoukkoihin hakeudutaan kunkin joukon hakuaikataulun mukaisesti. Erikoisjoukkoihin voit hakea ja tulla huomioiduksi haussa jo ennen huhtikuussa järjestettävää naisten vapaaehtoisen asepalveluksen valintatilaisuutta. Kaikkiin erikoisjoukkoihin haetaan Puolustusvoimien sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa https://asiointi.puolustusvoimat.fi.

Sähköisen erikoisjoukkohakemuksen lisäksi toimita omaan aluetoimistoosi täytettyinä:

  • Hakemus naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen (lomake nro 7550-428-0311)
  • Lääkärinlausunto terveydentilastasi (lomake nro 7550-441-2221)

Hakulomakkeet löydät osoitteesta puolustusvoimat.fi/asiointi/lomakkeet. Katso lisätiedot hakeutumisesta naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen tästä.

Hakemiseen liittyviä ohjeita ja hakulomakkeita saat myös aluetoimistoista.