Hyppää sisältöön

Viestintävarusmies, soittokunta, useita paikkakuntia

Tehtävänkuvaus

Viestintätiimin tehtävänä on tehdä soittokuntien toiminta näkyväksi ja tutuksi koko kansalle. Työ sisältää konserttien markkinoinnin toteutusta yhdessä tiedottajan kanssa sekä aktiivista sisällön tuottamista soittokunnan eri kanaviin. 

Julisteiden, mainoksien, käsiohjelmien ja videoiden tuotanto ovat yksi tärkeä osa viestintävarusmiesten tehtäviä. Lisäksi viestintätiimissä valmistetaan erilaisia haastattelupätkiä, musiikkitallenteita ja muita viestinnällisiä tuotteita verkkoon ja konsertteihin. Meillä saat vapaasti heittää uusia ideoita kehiin ja näin vaikuttaa omaan työkuvaasi! 

Soittokunnat konsertoivat laajasti ympäri Suomea. Kuvausolosuhteet vaihtelevat konserttisaleista ja kirkoista paraatikentille ja maastoon, ja itse musiikkityyli klassisesta puhallinmusiikista nykypäivän rock- ja popmusiikkiin. Lue lisää Suomen kuudesta eri soittokunnasta osoitteessa www.sotilasmusiikki.fi

Odotukset

Sinun ei tarvitse olla ammattikuvaaja päästäksesi meille palvelukseen - hyvällä asenteella ja innolla pääsee pitkälle. Tarvittavat valokuvaus- ja ohjelmistotaidot opetetaan palveluksen aikana, mutta arvostamme kokemusta Adobe CC -ohjelmistojen käytöstä ja kameroiden käsittelystä. 

Toivomme, että olet joustava ja innokas tekijä, jolla on mielenkiintoa viestintää kohtaan. Olet osa tiimiä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat plussaa. 

Liitä mukaan mahdolliset työnäytteet. 
 

Lisätiedot

Lisa Forss
0299 306 102
[email protected]

´