Hyppää sisältöön

Viestintävarusmies (sisällöntuottaja), Pääesikunnan viestintäosasto, Helsinki

Tehtävänkuvaus

Pääesikunnan viestintäosaston viestintävarusmiehenä toimit osana mediatuotantotiimiä, joka tuottaa teksti-, video- ja kuvajulkaisuja Puolustusvoimien sosiaalisen median kanaviin (Instagram, Facebook, X). Ryhmä ideoi ja toteuttaa itsenäisiä kuvauskeikkoja sekä tuottaa julkaisuja muiden toimeksiannoista ja kuvaamasta materiaalista. Puolustusvoimien sosiaalisen median kanavilla on yhteensä yli 260 000 seuraajaa ja julkaisut tavoittavat parhaimmillaan useita satojatuhansia henkilöitä. Mediatuotantotiimillä on keskeinen vastuu kanavien sisällön tuotannossa, joten tehtävä on haastava ja vastuullinen. Lisäksi mediatuotantotiimi tukee tarvittaessa sosiaalisen median tilannekuvan ylläpidossa sekä Puolustusvoimien muiden verkkopalveluiden sisällöntuotannossa.

Tehtävän palveluspaikka on Helsingissä Pääesikunnassa ja majoittuminen Kaartin Jääkärirykmentissä Santahaminassa. Tehtävään kuuluvat kuvauskeikat edellyttävät valmiutta matkustaa eri puolille Suomea.
 

Odotukset

Tehtävässä edellytetään sosiaalisen median kanavien ja niiden ominaisuuksien tuntemusta, kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä halua kehittää omaa osaamistaan. Odotamme sinulta hyviä ideointi- ja ryhmätyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme myös, että järjestelmäkameran ja älypuhelimen kameran käyttö on sinulle tuttua. Arvostamme kokemusta Adobe CC -ohjelmistoista.

Tehtävään valitut suorittavat Puolustusvoimien sotilaskuvaajakurssin ja lisäksi heille koulutetaan ammattimaisessa sosiaalisen median sisällöntuotannossa tarvittavia taitoja. Kaikki saavat lisäksi peruskoulutuksen Puolustusvoimien verkkosivujen ylläpitoon, joten myös kokemus web-ylläpidon tai it-tuen tehtävistä lasketaan eduksi. Tehtävästä on mahdollista edetä aliupseerikurssille, jonka jälkeen toimit johtajakauden mediatuotantotiimin ryhmänjohtajana. Etsimme ryhmään monipuolista osaamista. Sinun vahvuutesi voi olla esimerkiksi video- tai valokuvaaminen, videoiden ja kuvien editointi, esiintyminen, juontaminen ja haastattelut kameran edessä, tekstin tuotanto tai markkinointiviestintä. Kerro hakemuksessasi, mitä juuri sinä osaat ja mikä tekisi sinusta hyvän osan mediatuotantotiimiä. Liitä mukaan myös mahdollinen portfolio ja kerro, mikäli sinulla on työkokemusta esimerkiksi ammattimaisesta sosiaalisen median sisällöntuotannosta, markkinointiviestinnästä, tai toimimesta toimittajana tai muissa media-alan tehtävissä. 
 

Lisätietoja

Henrik Gahmberg
0299 500 722
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´