Hyppää sisältöön

Viestintävarusmies, Lapin sotilassoittokunta, Rovaniemi

Tehtävänkuvaus

​Tule Lapin sotilassoittokuntaan viestintävarusmieheksi! Lapin sotilassoittokunnan viestintävarusmiehenä olet osa viestintätiimiä, joka tuottaa materiaalia soittokunnan konserttien markkinointiin (lehtimainokset, julisteet, some-mainokset), konserttien käsiohjelmat, musiikkivideot, some-videot ja muut somesisällöt. Lisäksi kierrät soittokunnan mukana ympäri (Pohjois-)Suomen valokuvaamassa konsertteja ja muita tapahtumia.

Lapin sotilassoittokunnan viestintävarusmiehenä pääset kokemaan erityisen varusmiespalveluksen, näkemään paikkoja, joihin et todennäköisesti muuten päätyisi, ihastelemaan Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan upeita maisemia, olemaan osa hyvähenkistä ja toisia kunnioittavaa työyhteisöä, sekä kartuttamaan arvokasta työkokemusta.

Lapin sotilassoittokunnan viestintävarusmiehistä useat ovat päätyneet opiskelemaan media-alalle varusmiespalveluksesta kotiuduttuaan, saaneet tunnustusta palveluksestaan sekä hyvät suositukset tuleviin (kesä)työpaikkoihin ja päässeet opiskelemaan arvostettuiin korkeakouluihin.

Hae rohkeasti erityistehtävään! Aiempi kokemus joltain osa-alueelta on suotavaa, mutta kiinnostus ja innostus tehtävään ovat kaikista tärkein työkalu. Puolustusvoimat kouluttaa valitun tehtävään.

Odotukset

​Toivomme hakijalta kokemusta yhdestä tai useammasta osa-alueesta-valokuvaaminen-videokuvaaminen-sosiaalisen median sisällöntuotanto-valo- ja videokuvan editointi-graafinen suunnittelu-audion äänitys ja editointi 

Lisätiedot

Antti Näpänkangas
0299455206
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Jääkäriprikaati
Paikkakunta: Rovaniemi

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´