Hyppää sisältöön

Valokuvaaja, Pääesikunta (Ruotuväki), Helsinki

Tehtävänkuvaus

Ruotuväen valokuvaajat palvelevat Pääesikunnan viestintäosastolla osana noin kymmenen hengen varusmiestiimiä.

Ruotuväen valokuvaajana olet vastuussa kuvamateriaalin tuottamisesta Ruotuväen 12 kertaa vuodessa ilmestyvään paperilehteen, lehden verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Pääasiassa kuvaat still-kuvaa.

Kuvauskeikat vaihtelevat paljon – aina henkilökuvauksesta vauhdikkaisiin sotaharjoituskuvauksiin. Kuvaamisen lisäksi käsittelet kuvat julkaisukuntoon. Valokuvaajat suunnittelevat juttujen visuaalista ilmettä yhteistyössä uutispäällikön ja toimittajan kanssa.

Odotukset

Toivomme hakijoilta aiempaa ammatillista kuvaustaustaa tai vankkaa harrastuspohjaa. Kuvanäytteet ovat tärkeässä osassa hakemusta käsiteltäessä.Valokuvaajat käyttävät palveluksessa Adoben CC-ohjelmistoja. Kerro hakemuksessasi, mikä taitotasosi on eri ohjelmistoilla ja onko sinulla aiempaa kokemusta painotuotteiden kanssa työskentelystä.

Kerro hakemuksessasi myös, millaisella kuvauskalustolla olet aiemmin työskennellyt ja millaista kokemusta sinulla on esimerkiksi lisäsalamoiden yms. käytöstä.

Toivomme valokuvaajilta yhteistyötaitoja, positiivista asennetta ja vastuuntuntoa. Koulutamme valokuvaajia tarpeen mukaan.Kerro myös, mikäli sinulla on kokemusta videokuvaamisesta ja -editoinnista, kirjoittamisesta tai olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lisätiedot

Eero Pulkkinen
0299500717
[email protected]

Mikko Ilkko
0299500715
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´