Hyppää sisältöön

Valokuvaaja, Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Tehtävänkuvaus

Maanpuolustuskorkeakoulun valokuvaajana työnkuvaasi kuuluu valo- ja videokuvan suunnittelu ja tuotanto monipuolisiin tarpeisiin. Tulet työskentelemään Helsingissä Santahaminan saarella Maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) esikunnassa. Toimit viestintäalan nelihenkisen varusmiestiimiin osana tukien monipuolisesti korkeakoulun viestintää. Tuotat sekä valo- että videokuvaa korkeakoulun ulkoisille verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja printtimediaan sekä erilaisiin laajempiin projekteihin. 

Odotukset

​Järjestelmäkameroiden käyttö onnistuu sinulta sujuvasti. Osaat kuvata ja toimia vaihtelevissa olosuhteissa aina sateisesta metsästä iltajuhlatilaisuuksiin. Henkilökuvaus ei ole sinulle vierasta. Töissäsi näkyy tasaisen laadukas kädenjälki olosuhteista tai kuvauskohteesta riippumatta. Sosiaalinen media on sinulle tuttua, ja pystyt tuottamaan lyhyitä videoita nopeasti sekä tehokkaasti, tarvittaessa myös laajempia videotuotteita.

Adoben ohjelmistoperheen tuotteet, kuten Adobe Lighroom, Photoshop ja Premiere, ovat sinulle tuttuja tai nopeasti opittavissa aiemman kokemuksen perusteella. Ennen kaikkea olet motivoitunut ja innostunut viestintäalan tehtävistä.  

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.

Tutustu lisää

Maanpuolustukorkakoulun verkkosivut

Instagram

Facebook

Lisätiedot

Aki Aunala
0299530119
[email protected]

Helmi Saarela
0299530129
[email protected]


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´