Hyppää sisältöön

Valo- ja videokuvaaja, Rajavartiolaitos, useita paikkakuntia

Tehtävänkuvaus

Rajavartiolaitoksen valo- ja videokuvaajan tuotat valokuvia ja videoita Rajavartiolaitoksen viestinnän käyttöön, esimerkiksi some-kanaviin ja julkaisuihin. Tehtävässä pääset kuvauskeikoille erilaisiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Tehtävässä pääset kuvaamaan vaihtelevissa ja vauhdikkaissa ympäristöissä.Kuvatun materiaalin käsittely ja editointi on myös tärkeä osa työtäsi, ja kannustamme käyttämään työssä luovuutta ja kokeilemaan rohkeasti omia ideoita.

Tarkempi työnkuva määrittyy osaamisesi ja palveluspaikkasi perusteella. Palveluspaikasta riippuen kuvaustehtävät voivat olla maalla, merellä tai ilmassa. Kerro hakemuksessasi mistä palveluspaikoista olet kiinnostunut (Helsinki, Turku, Imatra, Onttola, Ivalo). Emme nimeä sinua palveluspaikkaan, josta et itse ole kiinnostunut.

Imatran, Onttolan ja Ivalon tehtävissä hyvä henkinen ja fyysinen kunto ovat tarpeellisia. Näissä tehtävissä pääset seuraamaan ja osallistumaan ainutlaatuiseen tiedustelija- tai erikoisjoukkokoulutukseen. Helsingin ja Turun tehtävissä on enemmän toimisto- ja editointitöitä, eikä hyvä fyysinen kunto ole välttämätön.

Odotukset

Järjestelmäkameran käyttö onnistuu sinulta sujuvasti. Parhaat edellytykset tehtävässä toimimiseen antaa kokemus valokuvaamisesta erilaisissa tilanteissa. Kokemus videoiden kuvaamisesta ja tuottamisesta katsotaan eduksi.

Osaat kuvata ja toimia vaihtelevissa olosuhteissa, sekä maastossa että juhlatilaisuuksissa. Töissäsi näkyy tasaisen laadukas kädenjälki olosuhteista tai kuvauskohteesta riippumatta.

Osaat käyttää Adoben Creative Cloud-ohjelmistoja, erityisesti Lightroom, Photoshop ja Premiere Pro. Alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Ennen kaikkea olet motivoitunut ja innostunut viestintäalan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, reippautta ja itsenäistä työskentelyotetta. Olet tottunut ja kykenevä toimimaan itsenäisesti. B-ajokortti on tarpeellinen.

Kerro hakemuksessa kokemuksestasi. Liitä mukaan ottamiasi kuvia tai videoita, tai anna linkki somekanavaan josta näemme töitäsi.

Lisätiedot

Mert Sasioglu
+358295421336
[email protected]

Kimmo Ahvonen
+358295421332
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Useita joukko-osastoja
Paikkakunta: Useita paikkakuntia

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´