Hyppää sisältöön

Tutkimusavustaja (Meritaistelukeskus)

 

Tehtävänkuvaus:

Join the Navy, see the world - tai ainakin Suomenlinna. Etsimme yhteensä kahta tiedolla taistelevaa varushenkilöä ohjelmoimaan ja mallintamaan merellistä toimintaympäristöä nuoreen ja dynaamiseen joukkoomme. Meritaistelukeskuksessa työskentelet itsenäisesti osana keskuksemme tutkimusryhmiä. Pääset toteuttamaan oman taitosi mukaan, erilaisten datan käsittelyyn soveltuvien työkalujen kehittämistä sekä tuottamaan simuloinnin ja mallinnuksen työkaluja.

Tehtävään valitun on mahdollista hakea johtajakoulutukseen. Palvelusaika on 255 päivää miehistöllä ja 347 päivää johtajilla. Työpiste ja majoittuminen Helsingissä Merisotakoululla Suomenlinnassa.Tehtävään valituista tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Odotukset:

Odotamme hakijalta innostunutta otetta mielenkiintoisten ongelmien ratkaisemiseen sekä hyviä kommunikointi- ja raportointitaitoja. Tehtävien menestyksekkään hoitamisen osalta odotamme hakijalta ohjelmointiosaamista. Eduksi katsotaan kokemus paikkatieto-ohjelmista (esim. ArcGIS) sekä tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyvä osaaminen. Tukeva koulutustausta voisi olla esimerkiksi tietojenkäsittelytieteistä, fysiikasta tai muusta teknisluonnontieteellisestä alasta.Voit olla ammattikorkeakouluopiskelija, ammattilainen tai suorittanut opintoja yliopistossa - osaaminen ratkaisee!

Lisätietoja:

Verneri Lauksio
0299341727
[email protected]
 


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Merisotakoulu
Paikkakunnat: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´