Hyppää sisältöön

Tutkimusavustaja (Venäjä-ryhmä)

Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Hae tästä

TEHTÄVÄKUVAUS:

Oletko kiinnostunut sotilaallisesta maanpuolustuksesta ja turvallisuuspolitiikasta sekä halukas syventymään erityisesti Venäjään liittyviin kysymyksiin? Hae Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitokselle Santahaminaan Maanpuolustuskorkeakoulun Venäjä-ryhmän tutkimusavustajaksi.

Tehtävänäsi on aineiston keräämistä, järjestelyä ja analysointia, verkkosivujen- ja sosiaalisen median sisältöjen ylläpitoa sekä seminaari- ja opetusjärjestelyiden tukeminen.

Tutkimusavustajana tehtäviisi kuuluvat myös tutkimusta avustavat tehtävät Venäjä-ryhmän tutkimus- ja opetusprojekteissa sekä muita tutkimuksentekoon ja tutkimushankkeeseen liittyviä tehtäviä, joihin sinut perehdytetään.

ODOTUKSET:

Haemme Venäjään opinnoissaan syvällisesti perehtyneitä humanististen tieteiden, yhteiskunta- tai hallintotieteiden pääaineopiskelijaa tai vastaavan yliopistotutkinnon suorittanutta henkilöä.

Odotamme hakijalta innostunutta otetta mielenkiintoisten ongelmien ratkaisemiseen sekä hyviä kommunikointi- ja raportointitaitoja.

Odotamme hakijalta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietotekniikan ja tiedonhaun perustaitojen hallintaa ja suomen kielen hyvää kirjallista taitoa. Odotamme tutkimuksen kohteena olevan alueen tuntemusta. Eduksi katsotaan venäjän kielen taito.

Lisää tietoa hakijolle antaa: 

Janne Pukkila, 0299530513, [email protected]
 

´