Hyppää sisältöön

Tutkimusavustaja (kansallinen turvallisuus), Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

 

Tehtävänkuvaus:

"Oletko kiinnostunut laaja-alaisista turvallisuuskysymyksistä ja tutkimuksesta?  Tule Maanpuolustuskorkeakoulun johtamisen ja sotilaspedagogiikan laitokselle Santahaminaan tutkimusavustajaksi. Tehtävien fokus on kokonaismaanpuolustuksen tutkimuksessa.

Tutkimusavustajana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi perehtyminen tutkimusalan kirjallisuuteen, tiedonhaku, aineistoanalyysien tekeminen ja raporttien laadinta osana Kokonaismaanpuolustus
osana kansallista resilienssiä (KOMAR) -tutkimushanketta. Tehtävän täsmällinen sisältö määritetään valittavan henkilön osaamisen ja koulutustaustan perusteella ja sinut perehdytetään tehtäviin. Sinulle avautuu mahdollisuus kehittää omaa osaamista osana poikkitieteellistä tutkimustiimiä.

Odotukset:

Odotamme sinulta analyyttista ajattelua, itsenäisyyttä, huolellisuutta, luovuutta sekä hyviä IT- ja kommunikaatiotaitoja. Yliopisto-opinnot ja aikaisempi kokemus tutkimus- ja analyysitehtävistä ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Olennaista on kiinnostuneisuus, avoin mieli ja halu oppia.

Lisätietoja

Teija Sederholm
0299530629
[email protected]
 


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´