Hyppää sisältöön

Toimittaja, Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaasi kuuluu erilaisten tiedotteiden, verkkoartikkeleiden ja -uutisten kirjoittaminen ja haastattelujen tekeminen. Lisäksi toimit aktiivisena somevarusmiehenä ja podcast-tuotannon tukijalkana. Tulet työskentelemään Helsingissä Santahaminan saarella Maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) esikunnassa. Toimit viestintäalan nelihenkisen varusmiestiimiin osana tukien monipuolisesti korkeakoulun viestintää.

Osallistut aktiivisesti Maanpuolustuskorkeakoulun erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ja kirjoitat niistä. Otat selvää asioista, ilmiöistä ja havainnoista sukeltaen syvälle upseerikoulutuksen ja sotatieteellisyyden maailmaan. Tuotat aineistoja verkkoon, sosiaaliseen mediaan ja painettuun mediaan. 

Odotukset

Olet täsmällinen etkä pelkää tyhjää paperia. Office -ohjelmistopaketin osat ovat sinulle tuttuja. Arvostamme sekä hyvää kirjallista ilmaisua että tarkkuutta ja tehokkuutta. Olet ulospäin suuntautunut ja motivoitunut. Sosiaalisen median hallitseminen on keskeinen osa tehtävää.

Mielenkiinto podcastien ja videotuotteiden tekoa kohtaan on plussaa. Jos löydät itsestäsi asioista kiinnostuneen ja motivoituneen viestintäalasta innostuneen ihmisen, hae tehtävää matalalla kynnyksellä.
 

Lisätietoja

Verneri Lauksio
0299 341 727
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´