Hyppää sisältöön

Toimittaja, Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaasi kuuluu erilaisten tiedotteiden, verkkoartikkeleiden ja -uutisten kirjoittaminen ja haastattelujen tekeminen. Lisäksi toimit aktiivisena somevarusmiehenä ja podcast-tuotannon tukijalkana. Tulet työskentelemään Helsingissä Santahaminan saarella Maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) esikunnassa. Toimit viestintäalan nelihenkisen varusmiestiimiin osana tukien monipuolisesti korkeakoulun viestintää.

Osallistut aktiivisesti Maanpuolustuskorkeakoulun erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ja kirjoitat niistä. Otat selvää asioista, ilmiöistä ja havainnoista sukeltaen syvälle upseerikoulutuksen ja sotatieteellisyyden maailmaan. Tuotat aineistoja verkkoon, sosiaaliseen mediaan ja painettuun mediaan. 

Odotukset

Olet täsmällinen etkä pelkää tyhjää paperia. Office -ohjelmistopaketin osat ovat sinulle tuttuja. Arvostamme sekä hyvää kirjallista ilmaisua että tarkkuutta ja tehokkuutta. Olet ulospäin suuntautunut ja motivoitunut. Sosiaalisen median hallitseminen on keskeinen osa tehtävää.

Mielenkiinto podcastien ja videotuotteiden tekoa kohtaan on plussaa. Jos löydät itsestäsi asioista kiinnostuneen ja motivoituneen viestintäalasta innostuneen ihmisen, hae tehtävää matalalla kynnyksellä.

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.

Tutustu lisää

Maanpuolustukorkakoulun verkkosivut

Instagram

Facebook

Lisätietoja

Aki Aunala 
0299530119
[email protected]

Helmi Saarela
0299530129
[email protected]


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´