Hyppää sisältöön

OSINT mediaseuraaja, Utin jääkärirykmentti, Kouvola
 

Tehtävänkuvaus

​OSINT- tiedustelijana tehtäviisi kuuluu kerätä tietoa julkisista lähteistä, analysoida havaintoja ja koostaa raportteja. Tutkittavat aiheet ovat monipuolisia ja liittyvät ajankohtaisesti maanpuolustuksen teemoihin. Näiden lisäksi toteutat projektien suunnittelua ja tuet ammattitaidollasi UTJRn eri toimialoja harjoituksissa sekä päivittäisessä työssä.

Palveluksen aikana saat koulutusta mm. Tiedonhankinta ja tiedon luotettavuuden arviointi sekä erilaiset tiedonhankintamenetelmät osana avointen lähteiden tiedusteluaTiedon analysointi ja raportointiKuvien ja videomateriaalin tulkinta.

Erilaisten datamassojen käsittely ja analysointiTehtävässä saamaasi tiedonhankinta- ja analyysikoulutusta voit hyödyntää myös varusmiespalveluksen jälkeisissä opinnoissa ja työelämässä.

Odotukset

​Tehtäviin valituilta odotamme sujuvaa suomen kielen kirjallista osaamista, hyvää englannin kielen taitoa sekä tietoteknistä ymmärrystä ja osaamista. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi tehtävään hakeutuville. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kiinnostusta turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa kohtaan, yksilö- ja ryhmätyötaitoja, tuntemusta avointen lähteiden tiedustelusta (OSINT), hyvää yleissivistystä ja ennen kaikkea uteliasta mieltä.

Palveluksen luonteen ja palveluspaikan vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Utin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Kouvola

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´