Hyppää sisältöön

Ohjelmoija, Maavoimien tiedustelu, Riihimäki

 

Joukko-osasto:

Panssariprikaati

Palveluksen kesto:

347 päivää

Tehtävän kuvaus:

Maavoimien tiedustelu hakee avointen lähteiden tiedustelutiimeihin motivoituneita ja teräviä ohjelmoijia. Työskentely sotilastiedusteluyhteisössä on varmasti yksi jännittävimmistä tavoista suorittaa varusmiespalvelus. Ryhmän sisällä on innostunut, osaava ja motivoitunut työilmapiiri.

OSINT-tiimit tutkivat turvallisuusympäristön kannalta tärkeitä ilmiöitä ja kehittävät uusia tiedonhankinta ja tutkimusmenetelmiä. Työskentely tapahtuu toimistoympäristössä pienryhmissä.

Ohjelmoijana työnkuvaasi kuuluu tiedustelutiimin toimintaa tukevia ohjelmistojen ja järjestelmien suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä.  Johtajana tehtäviisi kuuluvat lisäksi suunnittelun sekä toteuttamisen johtaminen. 

Tehtävässä saamaasi ohjelmointikokemusta voit hyödyntää myös varusmiespalveluksen jälkeisissä opinnoissa ja työelämässä. Johtajakoulutus tarjoaa hyvät valmiudet työelämän projektijohtamiseen. 

Odotukset:

Tehtävään ei ole erityisiä koulutusvaatimuksia, mutta ohjelmointialan työkokemuksesta on hyötyä. Eduksi katsotaan myös JavaScript, python, Linux ja Full-Stack osaaminen. Ohjelmointitehtävissä tarvitaan omatoimisuutta ja taitoa etsiä itsenäisesti ratkaisuja tietoteknisiin ongelmiin. 

Työn luonteen vuoksi tehtävään valituista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja:

[email protected] 

 

´