Hyppää sisältöön

Ohjelmoija (automatisointi ja analytiikka), Puolustusvoimien palvelukeskus, Joensuu
 

Tehtävänkuvaus

​Ohjelmistorobotiikan tehtävissä kehität automatisoinnin ratkaisuja Puolustusvoimien tarpeisiin. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ohjelmoinnista ja ohjelmistorobotiikan ohjelmistoista, kuten Blue Prism, UI Path tai Automation Anywhere. Palvelukeskuksen ohjelmoijana määrittelet, ylläpidät ja toteutat ohjelmistorobotiikkaa tai raportointi- ja analytiikkaratkaisuja Puolustusvoimien palvelukeskuksessa.

Analytiikan tehtävissä kehität tekoälyä hyödyntäviä ohjelmistoja Puolustusvoimien tarpeisiin. Eduksi katsomme osaamisen tietokannoista (esim. SQL) sekä raportointi ja analysointivälineistä (esim. QlikView). Palveluksen aikana kehität osaamistasi ja saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten. Palveluksen päätteeksi saat kirjallisen työtodistuksen. Palveluspaikkana toimii Puolustusvoimien palvelukeskuksen tiedonhallintapalvelut-yksikkö Joensuun Tiedepuiston nykyaikaisissa tiloissa. Majoitut Onttolan rajajääkärikomppaniassa.

Odotukset

​Odotamme sinulta tietoteknistä harrastuneisuutta ja/tai osaamista sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Lisäksi odotamme, että osaat toimia luontevasti ja itsenäisesti vaihtelevissa tilanteissa.

Arvostamme tietoteknisen alan koulutusta, tietämystä ohjelmistorobotiikasta/ analytiikasta/ tekoälystä sekä testaus-, ohjelmointi- ja skriptiosaamista. Toivomme että olet joustava tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti millaisia ratkaisuja olet toteuttanut ja millaisten ohjelmien parissa olet työskennellyt tietotekniikan saralla.

Lisätietoja

Ari Korpelainen
0299 851 501
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Pohjois-Karjalan rajavartiosto
Paikkakunta: Joensuu

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´