Hyppää sisältöön

ICT-tukihenkilö

Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

Hae tästä

TEHTÄVÄKUVAUS:

​Tehtävä sisältää asiakaspalvelu-, ylläpito- ja kehittämistehtäviä.IT-tukiryhmän tehtävät sijoittuvat Maanpuolustuskorkeakouluun (MPKK) Santahaminaan Helsingissä. Tehtävä sisältää asiakaspalvelu-, ylläpito- ja kehittämistehtäviä. Työskentely tapahtuu usean eri tietoturvaluokituksen tietoteknisissä ympäristöissä. Tarjoamme itsenäisiä, vastuullisia ja vaativia tietohallintoalan tehtäviä kyberturvallisuusnäkökulmasta.

Tehtävä antaa valmiuksia toimia tulevaisuuden tietohallinnon, -turvan ja -tekniikan ammattilaisena yksityisellä ja julkisella sektorilla. Tehtävä sisältää asiakaspalvelu-, ylläpito-, ja kehittämistehtäviä. Työskentely tapahtuu usean eri tietoturvaluokituksen tietoteknisissä ympäristöissä.Lisäksi haussa on komentaja- ja esikuntasimulaattori (KESI) -tehtävä.

Sotataidon laitoksen simulaattori- ja sotapelaamisenopetusryhmän yhtenä tehtävänä on tukea komentaja- ja esikuntasimulaattorilla järjestettäviä harjoituksia. Tehtävä sisältää KESIllä koulutettavien joukkojen tukemis- ja ylläpitotehtäviä, ml. maavoimientietojärjestelmät. Työskentely tapahtuu usean eri tietoturvaluokituksen tietoteknisissä ympäristöissä. Tarjoamme itsenäisiä, vastuullisia ja vaativia tietoteknisenalan tehtäviä.

 

ODOTUKSET:

​Odotamme avointa ja oma-aloitteista toimintakykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luetaan Windows-järjestelmien tuntemus, B-ajokortti, alan koulutus ja työkokemus. KESI-tehtävässä eduksi luetaan Linux-osaaminen ja B-ajokortti.

Lisätietoja hakijoille antavat: 

Simone Mossa, 0299530804, [email protected]

Eetu Lauren, 0299530811, [email protected]

´