Hyppää sisältöön

Graafikko, Pääesikunta (Ruotuväki), Helsinki


Tehtävänkuvaus

Ruotuväen graafikko palvelee Pääesikunnan viestintäosastolla osana noin kymmenen hengen varusmiestiimiä.Tuotat uutisgrafiikkaa ja kuvituksia 12 kertaa vuodessa ilmestyvään paperilehteen, lehden verkkosivuille ruotuvaki.fi ja sosiaaliseen mediaan.Ruotuväen paperilehden osalta vastaat myös joidenkin sivujen taitosta. Tehtävien painopiste on painotuotteissa.

Vastuullasi on myös Ruotuväen liitelehtien ulkoasun suunnittelu ja taittaminen. Graafikko työskentelee tiiviissä yhteistyössä lehden uutispäälliköiden kanssa.Tehtävässä pääsee käyttämään luovuutta ja vaikuttamaan näkyvän painotuotteen visuaaliseen ilmeeseen.

Ruotuväen graafikon tehtävissä on hyvä mahdollisuus kartuttaa portfoliota ja kokemusta tulevaisuutta varten.

Odotukset

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta graafikon työstä, alan koulutusta tai vankkaa harrastuspohjaa. Työnäytteet ovat tärkeässä osassa hakemusta käsiteltäessä.Graafikko käyttää palveluksessa Adoben CC-ohjelmistoja. Kerro hakemuksessasi, mikä taitotasosi on eri ohjelmistoilla. Kerro myös, onko sinulla aiempaa kokemusta painotuotteiden kanssa työskentelystä.Toivomme valokuvaajilta yhteistyötaitoja, positiivista asennetta, kykyä toimia aikapaineen alaisena ja vastuuntuntoa. Koulutamme graafikkoa tehtäviin tarpeen mukaan.Kerro myös, mikäli sinulla on kokemusta videokuvaamisesta ja -editoinnista, sosiaalisesta mediasta ja/tai kirjoittamisesta.
 

Lisätietoja

Eero Pulkkinen
0299 550 717
[email protected]

Mikko Ilkko
0299 550 715
[email protected]
 


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´