Toimittaja, Pääesikunta (Ruotuväki), Helsinki

Tehtävänkuvaus

Ruotuväen toimittajat palvelevat Pääesikunnan viestintäosastolla osana noin kymmenen hengen varusmiestiimiä.

Ruotuväen toimittajana pääset tuottamaan sisältöjä lehden eri kanaviin 12 kertaa vuodessa ilmestyvään paperilehteen ja sen liitteisiin, lehden verkkosivuille ruotuvaki.fi ja sosiaaliseen mediaan. Juttutyypit vaihtelevat aina uutisista sotaharjoituksista tehtäviin reportaaseihin ja kulttuuriarvosteluihin.

Palvelus Ruotuväessä on hyvä tapa ylläpitää omaa olemassa olevaa toimittajantaitoa tai oppia media-alalla vaadittavia taitoja.

Odotukset

Toivomme hakijoilta mielenkiintoa viestintää ja media-alaa kohtaan.Aiempi toimittajakokemus ja/tai alan koulutus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Annamme kaikille valitsemillemme varusmiehille koulutuksen tehtäviin. Liitä hakemukseen mukaan mahdolliset juttunäytteet julkaistuista teksteistäsi.

Hyvä menestys opinnoissa, etenkin äidinkielessä ja reaaliaineissa kannattaa tuoda esiin hakuvaiheessa. Kerro myös, onko sinulla tiedossa opiskelupaikka ja/tai mille alalle olet suuntaamassa.

Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden. Kerro myös, jos sinulla on kokemusta valokuvaamisesta.Toimittajan tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä suoriutua aikapaineessa.Kerro hakemuksessasi, jos sinulla on kokemusta kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta. Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden.

Tutustu lisää

​Lue Otto Rantasen kokemuksista Ruotuväen toimittajana.

Lisätietoja

Eero Pulkkinen
0299500717
[email protected]

Mikko Ilkko
0299-500715
[email protected]

Joni Määttä
0299-500719
[email protected]


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Palveluspaikka: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunta: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle