Hyppää sisältöön

Toimittaja, Pääesikunta (Ruotuväki), Helsinki

 

Tehtävänkuvaus:

Ruotuväen toimittajat palvelevat Pääesikunnan viestintäosastolla osana noin kymmenen hengen varusmiestiimiä.

Ruotuväen toimittajana pääset tuottamaan sisältöjä lehden eri kanaviin 12 kertaa vuodessa ilmestyvään paperilehteen ja sen liitteisiin, lehden verkkosivuille ruotuvaki.fi ja sosiaaliseen mediaan.

Juttutyypit vaihtelevat aina uutisista sotaharjoituksista tehtäviin reportaaseihin ja kulttuuriarvosteluihin.

Palvelus Ruotuväessä on hyvä tapa ylläpitää omaa olemassa olevaa toimittajantaitoa tai oppia media-alalla vaadittavia taitoja.

Odotukset:

Toivomme hakijoilta mielenkiintoa viestintää ja media-alaa kohtaan.

Aiempi toimittajakokemus ja/tai alan koulutus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Annamme kaikille valitsemillemme varusmiehille koulutuksen tehtäviin.

Liitä hakemukseen mukaan mahdolliset juttunäytteet julkaistuista teksteistäsi.Hyvä menestys opinnoissa, etenkin äidinkielessä ja reaaliaineissa kannattaa tuoda esiin hakuvaiheessa.

Kerro myös, onko sinulla tiedossa opiskelupaikka ja/tai mille alalle olet suuntaamassa.Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden. Kerro myös, jos sinulla on kokemusta valokuvaamisesta.

Toimittajan tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä suoriutua aikapaineessa.

Kerro hakemuksessasi, jos sinulla on kokemusta kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta. Katsomme eduksi myös some-aktiivisuuden, kielitaidon, järjestötoiminnan ja yhteiskunnallisen aktiivisuuden.

Lisätietoja:

Mikko Ilkko 
p. 0299 500 715
[email protected]


Saapumiserä Heinäkuu
Palveluksen kesto 347päivää
Joukko-osastoKaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´