Hyppää sisältöön

Graafikko, Maanpuolustuskorkeakoulu, Helsinki

 

Tehtävänkuvaus

​Maanpuolustuskorkeakoulun graafikkona suunnittelet ja toteutat monipuolisia verkkosisältöjä ja painotuotteita. Tulet työskentelemään Helsingissä Santahaminan saarella Maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) esikunnassa.

Toimit viestintäalan nelihenkisen varusmiestiimiin osana tukien monipuolisesti korkeakoulun viestintää.Itsenäiseen työnkuvaasi kuuluu muun muassa tapahtumailmeen suunnittelua, sisällöntuottamista, julkaisujen taittamista, ääni- ja videoeditointia sekä laaja-alaista kuvankäsittelyä.

Odotukset

​Tärkeimmät työkalusi ovat Adobe-ohjelmistoperheen graafisen suunnittelun ohjelmat. Ohjelmistot, joiden osaaminen auttaa työtehtävien suorittamisessa Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign ja Microsoft Office. Alan koulutus, hyvä suomen kielen taito sekä harrastuneisuus graafisella alalla lasketaan eduksi. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin hyvä motivaatio ja innostuneisuus viestintäalalle. 

Maanpuolustuskorkeakoulu

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.

Tutustu lisää

Maanpuolustukorkakoulun verkkosivut

Instagram

Facebook

Lisätietoja

Aki Aunala
0299530119
[email protected]

Helmi Saarela
0299530129
[email protected]


Saapumiserä: Heinäkuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Kaartin jääkärirykmentti
Paikkakunnat: Helsinki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´