Hyppää sisältöön

Viestintävarusmies, Rakuunasoittokunta, Lappeenranta

Tehtävänkuvaus

​Tule Rakuunasoittokunnan viestintävarusmieheksi Lappeenrantaan! Rakuunasoittokunnan viestintävarusmiehenä olet osa mediatiimiä, joka tuottaa materiaalia soittokunnan konserttien markkinointiin (mainokset ja julisteet), konserttien käsiohjelmat, musiikkivideot, some-videot ja muut somesisällöt. Lisäksi kierrät soittokunnan mukana ympäri Itä- ja Kaakkois-Suomea valokuvaamassa konsertteja ja muita tapahtumia. Rakuunasoittokunnan viestintävarusmiehenä pääset kokemaan erityisen varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen, näkemään paikkoja, joihin et todennäköisesti muuten päätyisi ja tapaamaan ihmisiä, joita et muuten ehkä tapaisi. Lisäksi pääset osaksi hyvähenkistä ja toisia kunnioittavaa työyhteisöä sekä kartuttamaan arvokasta työkokemusta.

Rakuunasoittokunnan viestintävarusmiehistä useat ovat päätyneet opiskelemaan media-alalle varusmiespalveluksesta kotiuduttuaan, saaneet tunnustusta palveluksestaan sekä hyvät suositukset tuleviin (kesä)työpaikkoihin ja päässeet opiskelemaan arvostettuihin korkeakouluihin. Hae rohkeasti erityistehtävään! Rakuunasoittokunnan kotipaikka on Lappeenrannassa ja se on vain kahden tunnin (2h!) junamatkan päässä esimerkiksi pääkaupunkiseudulta. Aiempi kokemus joltain osa-alueelta on suotavaa, mutta kiinnostus ja innostus tehtävään on kaikista tärkein työkalu. Puolustusvoimat kouluttaa valitun tehtävään ja yhdessä etsitään ratkaisut pulmiin. Ketään ei jätetä yksin!

Odotukset

​Toivomme hakijalta kokemusta yhdestä tai useammasta osa-alueesta-valokuvaaminen-videokuvaaminen-sosiaalisen median sisällöntuotanto-valo- ja videokuvan editointi-graafinen suunnittelu-audion äänitys ja editointi.

Lisätiedot

Anni Tahvanainen
0449753913
[email protected]


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Maasotakoulu
Paikkakunta: Lappeenranta

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle

´