Hyppää sisältöön

Viestintävarusmies, Ilmavoimien soittokunta, Jyväskylä

Tehtävänkuvaus

​Tule Ilmavoimien soittokuntaan viestintävarusmieheksi! Ilmavoimien soittokunnan viestintävarusmiehenä olet osa viestintätiimiä, joka tuottaa materiaalia Ilmavoimien Big Bandin konserttien markkinointiin (lehtimainokset, julisteet, some-mainokset), konserttien käsiohjelmat, musiikkivideot, some-videot ja muut somesisällöt. Lisäksi kierrät orkesterin mukana ympäri Suomea kuvaamassa konsertteja ja muita tapahtumia.

Ilmavoimien soittokunnan viestintävarusmiehenä pääset kokemaan erityisen varusmiespalveluksen, näkemään paikkoja, joihin et todennäköisesti muuten päätyisi, sekä kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Ilmavoimien soittokunnan  viestintävarusmiehistä useat ovat päätyneet opiskelemaan media-alalle varusmiespalveluksesta kotiuduttuaan, saaneet tunnustusta palveluksestaan sekä hyvät suositukset tuleviin (kesä)työpaikkoihin ja päässeet opiskelemaan arvostettuiin korkeakouluihin. Hae rohkeasti erityistehtävään! Aiempi kokemus joltain osa-alueelta on suotavaa, mutta kiinnostus ja innostus tehtävään ovat kaikista tärkein työkalu. Puolustusvoimat kouluttaa valitun tehtävään.

Odotukset

​Toivomme hakijalta kokemusta yhdestä tai useammasta osa-alueesta-valokuvaaminen-videokuvaaminen-sosiaalisen median sisällöntuotanto-valo- ja videokuvan editointi-graafinen suunnittelu-audion äänitys ja editointi 

Lisätiedot

Merja Kokko
0299258538


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 Päivää
Joukko-osasto: Ilmasotakoulu
Paikkakunta: Jyväskylä

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´