Hyppää sisältöön

Tutkimusavustaja (doktriiniosasto), Puolustusvoimien tutkimuslaitos, Riihimäki

 

Tehtävänkuvaus:

Tutkimusavustajana osallistut tutkimuslaitoksessa suoritettavaan venäjätutkimukseen osana laitoksen doktriiniosaston toimintaa.Tehtäviisi voi lukeutua tiedonkeruuta, tietojen analysointia tai raportointia. Olet mukana mielenkiintoisissa ja innostavissa tehtävissä, joiden parissa työskennellessäsi kasvatat omaa osaamistasi. Työskentelet sekä itsenäisesti että ryhmässä muiden samanlaisista aiheista kiinnostuneiden kanssa. Työtäsi opastetaan ja ohjataan säännöllisesti. Tehtäväsi tarkempi sisältö määräytyy taitojesi ja kokemuksesi perusteella.

Odotukset:

​Tehtävään hakeutuvalta henkilöltä odotetaan venäjänkielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (opinnot korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa). Huomioimme myös opintojen alkuvaiheessa olevat tai vähäisen työkokemuksen omaavat. Tehtävä edellyttää kiinnostusta tutkimuksen tekemiseen ja kykyä sen toteuttamiseen. Toivomme sinulta hyvää venäjän, englannin ja suomen kielen kirjallista taitoa. Muukin kielitaito ja kokemus akateemisesta kirjoittamisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä tulee kyetä itsenäiseen raportointiin ja toimimaan osana tutkimusryhmää erilaisissa tehtävissä.

Tehtävään hakeutumisen yhteydessä tehdään turvallisuusselvitys.Kerro hakemuksessasi mahdollisista tutkimus- tai analysointitöistäsi.

Lisätietoja:

Janne Tähtinen
0299550201
[email protected]

Tero Parikka
0299550150
[email protected] 


Saapumiserä: Tammikuu
Palveluksen kesto: 255 päivää
Joukko-osasto: Panssariprikaati
Paikkakunnat: Riihimäki

Tehtävään haetaan erikseen. Hakusivulle
´